Kayseri Vali Kamçı Toki Konutları Kura Çekilişine Katıldı

Vali Kamçı Toki Konutları Kura Çekilişine Katıldı

13.08.2017 - 16:52 | Son Güncellenme:

.

Vali Kamçı Toki Konutları Kura Çekilişine Katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Oto Sanatkarlar Odası TOKİ 2. etap kura çekilişine katıldı.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, çekilişe, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, TOKİ Finansman Dairesi Şube Müdürü Bülent Şerefoğlu ile oda başkanları ve hak sahipleri katıldı.

Vali Kamçı, burada yaptığı konuşmada, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile valilik ve Kayseri Oto Sanatkarları Odası arasındaki işbirliği neticesinde inşa edilecek 2. etap da yer alan 357 konutun kura çekilişini gerçekleştirmek üzere toplandıklarını belirtti.

Kamçı, şunları kaydetti:

"TOKİ, şehirleri yeni konutlarla baştan başa yenilemek için ülkemizde olduğu gibi i·limizde de birçok toplu konut projesine imza atıyor. 2003'ten bugüne TOKİ, ilimizde 32 projede 13 bin 580 konutu tamamlayarak teslim etmiş olup devam eden 10 projede ise 3 bin 500 konutun yapımına devam etmektedir. İlimizin ve vatandaşlarımızın konut ihtiyacını gidermek üzere güvenli, ekonomik, modern ve konforlu konutlar üreten TOKİ yetkililerine, verdikleri hizmet için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bugün, noter huzurunda gerçekleştireceğimiz kura çekilişi ile ev sahibi olacak vatandaşlarımızın yaşadığı heyecana ve sevince ortak olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum."