Denizli Vali Karahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Karahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

18.10.2017 - 18:04 | Son Güncellenme:

.

Vali Karahan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

DENİZLİ (AA) - Denizli Valisi Hasan Karahan, Tavas ve Kale ilçelerinde düzenlenen toplantılarda mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Haberin Devamı

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tavas Kaymakamlığına gelen Vali Karahan, Kaymakam Recep Öztürk, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Kaymakam Öztürk'ten ilçedeki kamu yatırımları hakkında brifing alan Vali Karahan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tavas Yeni Cami Konferans Salonunda muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıda kurum yetkilileri, kurumlarının ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve taleplerini kurum amirlerine iletti.

Vali Karahan, sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesinde öğrencilerle bir araya gelen Karahan, daha sonra Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

Akyol, ziyarette Vali Karahan'a Tavas efe kıyafeti hediye etti.

Tavas Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Karahan, hastanede tedavi gören vatandaşlara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti, emniyet çalışanlarına işlerinde kolaylık ve başarı temennisinde bulundu.

- Vali Karahan, Kale ilçesini ziyaret etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, Kale ilçesinde de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Kale Kaymakamlığında, Kaymakam Murat Güneş, Belediye Başkan Vekili İsmail Omrak ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Karahan, Kaymakam Güneş'ten ilçedeki kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Vali Karahan, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıda kurum yetkilileri, Kale ilçesindeki yatırımlar hakkında bilgi verdi, muhtarların mahallelerinde yaşadıkları sıkıntı, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için daire müdürlerine talimat verdi.

Kale İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kale İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Karahan, burada görevli emniyet güçlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.