Samsun Vali Kaymak'ın Havza Ziyareti

Vali Kaymak'ın Havza Ziyareti

18.08.2017 - 10:05 | Son Güncellenme:

.

Vali Kaymakın Havza Ziyareti

SAMSUN (AA) - Samsun Valisi Osman Kaymak, Havza ilçesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Vali Kaymak, ilk olarak Havza Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Vekili Cengiz Nayman'dan ilçe hakkında brifing aldı.

Kaymak, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Havza, birlik ve beraberlik içinde hareket eden bir ilçe. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece ilçemiz de ülkemiz de kalkınmaya ve gelişmeye devam eder. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Kaymak, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ve Havza Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti, Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.

Burada Havza Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Vali Kaymak'a Havza OSB'de gelinen aşama hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Toplantıda Havza OSB'de arsa tahsis ücretinin metrekare başına 47 lira olması kararlaştırıldı.

Vali Kaymak, önemli olanın büyük ve sağlam yatırımcıların Havza'ya getirilmesi olduğunu belirterek, "İlçeye yatırımcı getirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bu konuda bizler de üzerimizde düşen her türlü işi yerine getirmeye hazırız. Havza OSB konumu ve ikmal imkanlarıyla yatırımcılar için cazip özelliklere sahip. Bunu iyi anlatmalıyız." diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Vali Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır'a semaver takdim etti.