Gündem Medcezir final bölümü ve sosyal medya yorumları

Medcezir final bölümü ve sosyal medya yorumları

13.06.2015 - 18:30 | Son Güncellenme:

Attığı Tweet'lerle gündem yaratan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yine sosyal medyaya salladı. Peki Medcezir final bölümünde neler oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Medcezir final bölümü ve sosyal medya yorumları

Medcezir’in duygusal finali sosyal medyayı salladı. Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu “43 yıl evvel Love Story ve bugün Med Cezir’in finali... Perişan etti bizi. Sevenlere ve tüm aşklara selam olsun” diye tweet attı.

Haberin Devamı

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı Medcezir 77. bölümüyle sevenlerine veda etti. Finalde beyin ameliyatına giren Mira ve Orkun tarafından bıçaklanan Yaman’ın öldüğünü düşünen izleyiciler önce gözyaşı döktü ama sonra sürpriz bir mutlu son geldi.

Dizi sosyal medyada günün konusu oldu. Attığı tweet’lerle gündem yaratan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu “43 yıl evvel Love Story ve bugün Med Cezir’in finali... Perişan etti bizi. Sevenlere ve tüm aşklara selam olsun” yazdı. Mutlu’nun bu tweet’i binlerce retweet aldı.


Medcezir final bölümü ve sosyal medya yorumları

Medcezir Final Bölümü'nde Neler Oldu?

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisi yayınlanan 77. final bölümüyle ekranlara veda etti. Ameliyata giren Mira ve Orkun tarafından bıçaklanan Yaman'ın öldüğünü düşünen dizinin sevenleri önce ağladılar ama sonra mutlu bir sonla karşılaştılar. Mutlu sonla biten Medcezir dizisi sosyal medya da büyük ilgi çekti.

İki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman’ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere’de başlayan hikayesi Altınkoy’da devam etti. Yaman bir gün Mira gibi bir kız ile karşılaşacağını ve onun hayatındaki en önemli kişi olacağını tahmin bile edemezdi. Ama kader onları karşı karşıya getirdi. İlk görüşte çakan kıvılcım, geçen zaman içinde derin bir sevdaya dönüştü.

İki ayrı dünyayı kalpleriyle birleştirdiler. Çok mücadele ettiler, savaştılar, birlikte olmak için direndiler ve birbirlerinden hiç vazgeçmediler... Evlenerek, mutluluklarını zirveye taşıdılar...