Kırşehir Vali Necati Şentürk Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Necati Şentürk Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

03.01.2018 - 17:22 | Son Güncellenme:

.

Vali Necati Şentürk Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Necati Şentürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara’dan kurumda yürütülen faaliyetler hakkında brifing alan Vali Necati Şentürk, kurumun görev alanına giren konularda da yetkililerden bilgiler aldı.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Şentürk, kimsesizlerin ve korunmaya muhtaç vatandaşların işlemlerinin güler yüzle ve ilgiyle yürütülmesi gerektiğini söyledi.
Devletin korumasındaki çocukların kimsesiz yaşlıların ve bakıma muhtaç engellilerin kırık gönüllü olduklarını ve onlara karşı iyi davranılması gerektiğini belirten Vali Necati Şentürk, “Gönlü kırık vatandaşlarımıza ilgiyle, güler yüzle, sevgiyle ve şefkatle yaklaşılmalı; işlemleri hızlı bir şekilde yürütülmelidir.
Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanı sıra şehit yakınlarımız ve gazilerimizle de yakından ilgilenmektedir. Vatandaşa hizmetin en güzel şekilde uygulandığı kurumların başında gelen Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ediyorum” dedi.
Müdürlük binasındaki birimleri tek tek gezerek personelin çalışmalarını yerinde gören Vali Necati Şentürk’ün ziyareti, kurum binasında yaptığı inceleme ile sona erdi.