Uşak VALİ OKUR; “BANAZ’DAKİ HİZMETLER MEMNUNİYET VERİCİ”

VALİ OKUR; “BANAZ’DAKİ HİZMETLER MEMNUNİYET VERİCİ”

30.11.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

.

VALİ OKUR; “BANAZ’DAKİ HİZMETLER MEMNUNİYET VERİCİ”

Uşak Valisi Ahmet okur, ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Banaz ilçesine gerçekleştirdi.
İlk olarak Banaz Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ahmet Okur Kaymakam Muzaffer Şahiner ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Şahiner’den ilçe ile ilgili brifing Vali Okur daha sonra Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’yı ziyaret etti. Başkan Arpacı’dan yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Okur, İlçe Tarım Müdürlüğü’nde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
Vali Okur, ilçe ve köylere yapılacak yatırımlarla ilgili talep ve istekleri öğrenmek amacıyla ziyaret ve toplantıları gerçekleştirdiğini belirterek, “Göreve başladığım günden itibaren yaptığım incelemelerimde köylerimizin temel ihtiyaçlarının önemli ölçüde temin edildiğini gördüm. Ana hizmet alanında hiçbir köyümüzde sıkıntımızın olmaması memnuniyet verici. Devletimizin hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşımıza yansıtmak istiyoruz” dedi.
Muhtarların teknolojinin imkanlarını kullanmasını istediklerini belirten Vali Okur, "Artık geleneksel ziyaret yöntemlerle istek ve taleplerin iletilmesinin yerine teknolojiyi kullanılarak internet ortamında vatandaşımızın bizlere ulaşması için çalışmalarımızı başlattık. Devletimizin imkanlarını vatandaşımıza en kolay en hızlı şekilde ulaştıracağız. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelimizden, kendileri nasıl muamele görmek istiyorlarsa o şekilde vatandaşa hizmet etmelerini istiyoruz. Bununla birlikte köylerimizde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla çalışmalarımız olacak. Modern tarım tekniklerinin köylümüze aktarılması konusunda muhtarlarımızla işbirliği içinde olacağız. Köylümüzü köyde tutacak modern tarım ve hayvancılığın yapılması konusunda devletimizin birçok desteği mevcut. Bu destekleri en iyi şekilde köylümüzün kullanımına sunacağız" dedi.
E-vakıf projesiyle ilgili gelişmeler hakkında da bilgi veren Vali Okur "İhtiyaç sahibi ailelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bizzat gelmeden başvuruda bulunmasına ve tüm işlemlerin elektronik ortamda takip edilmesine imkan tanıyacak bir sistem üzerinde çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin elektronik ortamda bize ulaşmasının ardından personellerimiz aldıkları bilgiler doğrultusunda onları ziyaret ederek ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayacaklar" diye konuştu.
Ziyaret sonunda Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Dünyanın en yaşlı karaçam ağacı olarak bilinen ve Banaz ilçesi sınırlarında bulunan Anıt Ağacın büyük bir fotoğrafını Vali Okur’a hediye etti.