Kırşehir Vali Şentürk, Sporcularla Buluştu

Vali Şentürk, Sporcularla Buluştu

13.02.2018 - 14:31 | Son Güncellenme:

.

Vali Şentürk, Sporcularla Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Spor Salonu'nda inceleme yaptı, sporcuların antrenmanlarını izledi.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Spor Salonunda yeni açılan üniteleri de kontrol eden Vali Şentürk, tadilat çalışmaları tamamlanan boks, bocce, satranç, atıcılık, masa tenisi, kondisyon, judo odalarını da inceledi.

Sporcuların antrenmanlarını izleyen Şentürk, burada yaptığı konuşmada, gençlerin hem zihinsel hem de bedensel olarak gelişmelerine katkı sağlayacak en önemli faaliyetin spor olduğunu ifade etti.

Şentürk, şunları kaydetti:

"Asıl amacımız her yönden sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Burada gençlerimiz her türlü sportif aktivitelere katılabiliyor. Bokstan hentbola, masa tenisinden satranca kadar her dalda eğitim görüyorlar. Engelli evlatlarımız da burada kendilerini geliştiriyor, Bocce oynayarak sosyalleşiyor. Gençlerimizin eğitimlerini, derslerini de ihmal etmeden spor yapmalarını arzu ediyoruz. Donanımlı, bilgili, yüreği iman dolu gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayretindeyiz. Salonumuzda hazır hale gelen boks, bocce, satranç, atıcılık, masa tenisi, kondisyon, judo odalarında sporcularımız daha verimli çalışacaklardır."

Haberin Devamı

Gençler Türk Milli Takımı ile Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'nda 3 bin metrede Balkan Şampiyonu olan sporcu Urkuş Işık’ı tebrik eden Şentürk'ün ziyaretinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, şube müdürleri ve öğretmenler hazır bulundu.