Kırşehir Vali Şentürk'ten Değirmenkaşı Köyüne Ziyaret

Vali Şentürk'ten Değirmenkaşı Köyüne Ziyaret

18.01.2018 - 17:46 | Son Güncellenme:

.

Vali Şentürkten Değirmenkaşı Köyüne Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, köy ziyaretinde vatandaşların taleplerini dinledi.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Değirmenkaşı köyünü ziyaret eden Şentürk, muhtar Ramazan Eker’den köy hakkında bilgiler alarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Şentürk, burada yaptığı konuşmasında, köylere götürülen hizmetlerin her yıl arttığını belirterek, eksiklerin giderilmeye çalışıldığını aktardı.

Köydeki vatandaşların tarım ve hayvancılık ile uğraşarak geçimlerini sağladığını, devletin de bu alanlarda teşviklerinin, desteklerinin olduğunu hatırlatan Şentürk, şunları kaydetti:

"Kırşehir'in en fazla nüfusu sahip köylerinden birisi Değirmenkaşı'dır. Burada yaşayan vatandaşlarımız ve tüm çiftçilerimiz için devletimiz tarım ve hayvancılık alanlarında önemli teşvik ve destek vererek üretimin sürmesini istemektedir. Teşviklerin yanı sıra köylere yapılan hizmetler ile vatandaşımızın hayat standardının yükseltilmesi amaçlanmaktadır. Köylerde yapılan yatırımlar kaliteli ve uzun solukludur. Yapılan yatırımlar ile köylerdeki sorunlara kalıcı çözümler üretiyoruz."

Haberin Devamı

Köyde yaşayan ve yardıma muhtaç bir vatandaşın evini ziyaret eden Vali Şentürk, vatandaşın evinde gerekli tadilatın yapılması ve ihtiyaçların karşılanması için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.