Düzce VALİ SU, FİRAK FİLMİNİN SETİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ SU, FİRAK FİLMİNİN SETİNİ ZİYARET ETTİ

08.07.2014 - 10:57 | Son Güncellenme:

.

VALİ SU, FİRAK FİLMİNİN SETİNİ ZİYARET ETTİ

Düzce Valisi Ali İhsan Su, dramatik bir aşk hikayesini anlatan ve çekimleri Güzeldere Şelalesi mevkiinde yapılan Firak Filminin setini ziyaret etti.
Düzce dizi çekimlerinin ardından film çekimlerine de ev sahipliği yapıyor. İpsiz Recep’in bir bölümü çekilirken, TRT’de yayınlanan Bir Yusuf Masalı dizisinin büyük bir bölümü Düzce’de çekiliyor.
Vali Ali İhsan Su, büyük bir bölümü Düzce’de çekilen Firak isimli filmin setini ziyaret etti. Vali Su, filmin Yönetmeni Halil Özer’den filmin senaryosu ve çekimleri hakkında bilgiler aldı.
Sinema filminin Düzce de çekilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Su, “Büyük bir kısmının ilimiz sınırları içerisinde çekilecek olan Firak İsimli Sinema filmi Güzeldere Şelalesi bölgesinde çekiliyor. Ben de bugün film çeken arkadaşları ziyarete geldim. Tabi ki bu tür yapımlar ilimizin tanıtımı açısından çok önemlidir. Eğer marka olmak istiyorsak tanınmak istiyorsak, daha çok turist ağırlamak istiyorsak, bunlar ancak tanıtımla mümkündür. Bu anlamda bu tür film yapımlarının, belgesel yapımlarının, dizi çekimlerinin ilimizin tanıtımına çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Firak Filmi de ilimizin tanıtılmasında çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Halil Özer’in üstlendiği, dramatik bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyan Firak isimli filmin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Filmin başrollerini Öyle Sevdim ki Seni ve Dila Hanım adlı yapımlardan tanıdığımız Oktay Gürsoy, genç oyuncu Canan Atalay ve Barış Gönenen paylaşıyor. Filmin yapımcısı ise Rok Yapım.
Filmin çekim mekanları arasında Yedigöller’in yanı sıra, Akçakoca, Düzce ve İstanbul da yer alıyor. Filmin Şubat 2015’te seyirciyle buluşması planlanıyor.