Bitlis Vali Ustaoğlu'ndan Hastane Ziyareti

Vali Ustaoğlu'ndan Hastane Ziyareti

18.07.2017 - 09:19 | Son Güncellenme:

.

Vali Ustaoğlundan Hastane Ziyareti

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis ve Tatvan Devlet Hastanelerini gezerek bilgi aldı.
Vali İsmail Ustaoğlu, ilk olarak Bitlis Devlet Hastanesini gezdi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Adnan Budak ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, ilk olarak acil servis, psikiyatri servisi ve poliklinikleri gezdi. Hastane koridorunda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Vali Ustaoğlu, servisteki hastalarla tek tek ilgilenerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Tatvan Devlet Hastanesine geçen Vali Ustaoğlu, Başhekimi Yaşar Akay ve ekibi tarafından karşılandı. Hastanedeki servisleri gezen, hastalarla sohbet eden Vali Ustaoğlu, Tatvan Devlet Hastanesinde memnuniyet esasının en üst düzeyde verildiğini söyledi. Vali Ustaoğlu, “Poliklinik ve servislerdeki hastalarla sohbet ettim. Hatta bir hastamız koşarak geldi, hastane hizmetinden memnuniyet duyduğunu, üst düzey kendileriyle ilgilenildiği söyledi. Burada da hastamız ve yakını var. Tatvan Devlet Hastanesinde operasyon geçirmek için burayı araştırmışlar. Burayı en güvenilir, en iyi hizmet veren hastane olarak görmüşler ve 27 saat yolculuk yapıp Bodrum’dan buraya gelmişler. Bu çok anlamlı. Bölgemiz maalesef bir takım olumsuzluklarla, terör olaylarıyla anılan bir bölge. Biz sağlık sektörüyle, turizm sektörüyle, kültürel mirasıyla, inanç turizmiyle anılsın istiyoruz. İşte bizim arzuladığımız ve özlediğimiz bunlar. İnşallah çok daha güzel olacak” diye konuştu.
Vali İsmail Ustaoğlu, daha sonra Bitlisli iş adamı Zeki Peker ile birlikte Tatvan Devlet Hastanesinin yanında yapımı devam eden camiyi gezdi.