Bilecik Vali Ve Belediye Başkanından Miniklere Ziyaret

Vali Ve Belediye Başkanından Miniklere Ziyaret

17.07.2018 - 16:17 | Son Güncellenme:

.

Vali Ve Belediye Başkanından Miniklere Ziyaret

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can, bir anaokulundaki minik öğrencileri ziyaret etti.
Çalışmaları kapsamında birçok sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can, anaokulundaki öğrencileri ziyaret etti. Anaokulu sahibi Aliye Ayaz ve öğretmenler ile de bir araya gelen Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can, okulun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can ‘Anaokulu’ndaki minik yavrularımızla, valimizin katılımları ile kahvaltı programında bir araya geldik. Hayattaki en değerli varlıklarımız, tabi ki çocuklarımız. Onları geleceğe hazırlamak bizler için vazgeçilmez en önemli görevlerden birisi. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan işyeri sahibi Aliye Ayaz ve hocalarımıza davetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. En büyük yaşam kaynağımız, minik yavrularımıza başarılı ve sağlıklı ömürler diliyorum’’ İfadelerini kullandı.
İşyeri sahibi Aliye Ayaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.Ziyaret, Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can’ın minik öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.