Bayburt Vali Yardımcısı Karaca'dan, Kaymakam Yıldızhan Çifti İçin Veda Yemeği

Vali Yardımcısı Karaca'dan, Kaymakam Yıldızhan Çifti İçin Veda Yemeği

07.12.2016 - 11:27 | Son Güncellenme:

.

Vali Yardımcısı Karacadan, Kaymakam Yıldızhan Çifti İçin Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kararnameyle başka illere atanan Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ve Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan için Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca veda yemeği düzenledi.
Öğretmenler Evi’nde düzenlenen yemeğe Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural ve İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak katıldı.
Vali İsmail Ustaoğlu, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Burdur Yeşilova Kaymakamlığı’na atanan Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Sivas Vali Yardımcılıkları görevine atanan Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ve Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın tayinleri nedeniyle düzenlenen veda yemeği için bir araya geldiklerini belirtti.
Vali Yardımcısı Karaca ve Kaymakam Yıldızhan çiftiyle birlikte 6 ay çalıştıklarını dile getiren Vali İsmail Ustaoğlu, “Yaşanan bir takım olaylar arkadaşlarımızın tayinlerini biraz geciktirdi. Mülki İdare Amiri atamaları genellikle Ağustos ayı içerisinde yapılır. Hepimizin bildiği üzere ülkemizin geçirdiği süreçten dolayı arkadaşlarımızın tayinlerinde biraz gecikme yaşandı.” dedi.
Bayburt’un küçük bir il olması nedeniyle herkesin birbiriyle yakın ilişki içerisinde olduğunu söyleyen Vali İsmail Ustaoğlu, Vali Yardımcısı Karaca ve Kaymakam Yıldızhan çiftinin görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalarla mevcut problemleri büyük ölçüde çözüme kavuşturduklarını ifade etti.
Ayrıca hizmetleri dolayısıyla Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ve Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan’a teşekkür eden Vali İsmail Ustaoğlu, yeni görevlerinde başarılar dileyerek birlikte görev yapmaları anısına çeşitli hediyeler verdi.
Yıldızhan çifti adına konuşan Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan ise iki buçuk yıldır Bayburt’ta görev yaptıklarını ifade ederek, bu sürenin 6 aylık kısmında Vali İsmail Ustaoğlu’yla birlikte çalıştıklarını ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını aktardı. Kaymakam Zihni Yıldızhan, özellikle 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle zor bir mesai yaptıklarını dile getirerek, “Bu süreçte Bayburt’un vatanına ve milletine ne kadar sadık olduğunu bir kez daha gördük. Bundan dolayı da büyük onur duyduk. Herkesten hakkını helal etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.