Muş Vali Yavuz'dan Çocuk Evlerine Ziyaret

Vali Yavuz'dan Çocuk Evlerine Ziyaret

08.12.2016 - 13:10 | Son Güncellenme:

.

Vali Yavuzdan Çocuk Evlerine Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerini ziyaret etmeye devam ediyor.
Saray Mahallesi’ndeki çocuk evi ziyaretinde Vali Seddar Yavuz’u Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy ve sorumlu müdürler ile öğretmenler karşıladı. Çocuk evleri ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, devlet olarak tüm imkânları çocukların hizmetinde kullanarak, onların aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuvada kalmaları için ellerinden geldiğince çalıştıklarını ifade etti.
Geçen hafta farklı bir evi ziyaret ettiğini kaydeden Vali Yavuz, “Bugünde buradaki çocuklarımızla birlikteyiz. Bundan sonra da diğer evlerimizi ziyaret etmeyi planlıyorum. İlimizde bu şekilde hizmet sunan 7 tane evimiz bulunmaktadır. Bu evlerde çocuklarımızdan sorumlu olan personellerin ne kadar kutsal ve önemli bir görev yaptıklarını da belirtmek isterim. Evlerimizi az önce dolaştım ve gördüm ki devletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Devletin ilimizdeki temsilcisi olarak, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yavuz, onlara hediye dağıttı.