Gaziantep VALİ YERLİKAYA:“24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

VALİ YERLİKAYA:“24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

23.07.2016 - 19:10 | Son Güncellenme:

.

VALİ YERLİKAYA:“24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya 15 Temmuz darbe girişiminde basın mensuplarının darbe girişimini engellediklerini belirtti.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yayımladığı mesajında, ‘‘15 Temmuz’da milli irade ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsüne karşı basınımızın, ülkesi ve milleti için ne kadar önemli bir görev icra ettiğine bütün insanlık şahitlik etmiştir.
Cumhuriyetimiz, milletimiz ve milli irademizin hür ve bağımsız olarak kalkınma ve refah yolunda başı dik bir şekilde koşabilmesi için hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyunu bilgilendiren basınımızın bu tavrı dünya basınına örnek olmuştur.
Basın yayın kuruluşlarımızın milli irade ve demokrasimize karşı bir avuç hain Paralel Devlet Yapılanması/FETÖ Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişiminin önlenmesinde gösterdikleri takdire değer yaklaşımlarını yürekten alkışlıyor, her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah, aziz milletimizi ve ülkemizi bir daha böyle imtihan etmesin. İlimizde ve ülkemizde görev yapan basın mensuplarımız ve basın kuruluşlarımızın 108 yıllık hür ve bağımsız meslek faaliyetlerini gönülden kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum’’ ifadelerine yer verdi.