Gündem Valizdeki bebek cesedine 3 gözaltı

Valizdeki bebek cesedine 3 gözaltı

17.12.2017 - 21:14 | Son Güncellenme:

Gaziantep'te bir çanta içinde buz kalıpları ile birlikte bulunan kız bebek cesedi Türkiye'yi şoke etti. Olayın ardından inceleme başlatan polis MOBESE kayıtlarından dehşet görüntülere ulaştı.

Valizdeki bebek cesedine 3 gözaltı

Gaziantep genelindeki MOBESE kameralarını incelemeye alan, hastanelerde inceleme yürüten polis ekiplleri, 7 Aralık tarihinde Binevler Mahallesi'ndeki bir MOBESE'de sakallı bir erkeğin bir bebeği darbederken görüldüğü kayda ulaştı.

Söz konusu kişinin Suriye uyruklu 24 yaşındaki Ziyad El Abdullah olduğunu tespit edince, cinayet zanlısını yakalamak için harekete geçti.

Operasyon düzenleyen ekipler, Abdullah ile 10 aydır beraber yaşadığı eşi İhlas El Baho'nun (26) yanı sıra ev sahibi olduğu bildirilen El Abdullah'ı gözaltına aldı. Zanlıların sorgulanması, İl Emniyet Müdürlüğünde sürüyor.

Haberin Devamı

Öte yandan çift polise verdikleri ilk ifadelerinde, 10 aydır birlikte yaşadıklarını, İhlas El Baho'nun geçen sene eşinden ayrıldığını ve cesedi bulunan bebeğin de eski eşinden olduğunu dile getirdikleri öğrenildi.

Olay günü, çiftin çok ağlayan bebeği gezdirmek için dışarı çıktıklarını ve bir an sinirlerine hakim olmayarak yere attıklarını itiraf ettikleri bildirildi.