Gündem Van'da 2 teröristin vurulma görüntüsü ortaya çıktı

Van'da 2 teröristin vurulma görüntüsü ortaya çıktı

03.08.2015 - 15:12 | Son Güncellenme:

Saldırıda öldürülen 2 teröristin vurulma görüntüsü ortaya çıktı - Görüntüde, teröristlerin, "kobra" tipi zırhlı polis aracından açılan ateş sonucu etkisiz hale getirildiği görülüyor

Vanda 2 teröristin vurulma görüntüsü ortaya çıktı

Çatak ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığına önceki gün düzenlenen eş zamanlı saldırıda öldürülen 2 teröristin vurulma görüntüsü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İlçenin Adnan Menderes Mahallesi'ndeki İlçe Emniyet Amirliği ile Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığına 31 Temmuz akşamı roketatar ve uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı gerçekleştiren teröristlerin vurulma anı, "kobra" tipi zırhlı polis aracına ait kameradan saniye saniye kaydedildi.

İŞTE PKK'LI TERÖRİSTLERİN VURULMA ANI

Görüntüde, İlçe Emniyet Amirliğine roketatarlı saldırı hazırlığında olan 2 teröristin, "kobra" tipi zırhlı polis aracından açılan ateş sonucu etkisiz hale getirildiği görülüyor.

Vanda 2 teröristin vurulma görüntüsü ortaya çıktı

ŞIRNAK'TA TOPRAĞA VERİLDİ

VAN’ın Çatak İlçesi’nde Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan saldırıda güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada öldürülen 2 PKK’lıdan ’Yılmaz Mamxuri’ kod adlı Cemal Özlü, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Cuma günü Van’ın Çatak İlçesi’nde güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada ölü olarak ele geçirilen 2 PKK’lıdan biri olan Cemal Özlü, Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı’nda bulunan PKK Mezarlığı’nda toprağa verildi. Şehit Kurtar Feraşin Şehitliği’nde düzenlenen cenaze törenine, PKK’lı Özlü’nün yakınları ve Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (MEYA-DER) yöneticileri katıldı. Dini vecibeleri yerine getirildikten sonra yeşil, kırmızı ve sarı renkli sözde örgüt bayrağına sarılı tabutta bulunan Özlü’nın cenazesi toprağa verildi.

MEYA-DER temsilcisi Ali Akdağ’dan sonra Cemal Özlü’nün ailesi adına Nihai Özlü yaptığı konuşmada, "Bu ne ilktir, ne de son olacak" derken, hükümet ve IŞİD’i Kürtleri soykırımdan geçirme çabasına girmekle suçladı.