Trabzon VARLIBAŞ ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDEN YİNE BİR İLK!

VARLIBAŞ ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDEN YİNE BİR İLK!

24.08.2014 - 10:00 | Son Güncellenme:

.

VARLIBAŞ ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDEN YİNE BİR İLK

Trabzon’da faaliyet gösteren Karadeniz Bölgesinin İncisi Varlıbaş Alışveriş Merkezi daha önce bölgede yapılmamış kampanya ile ziyaretçilerini şaşırtmaya devam ediyor.
Varlıbaş AVM Müdürü Celalettin Karabayer, 13 Ağustos 2014 tarihi itibari ile Varkart sahibi ziyaretçiler, yapacakları her 50 TL alışveriş karşılığında arabayı açacak anahtarı deneme şansı elde ettiğini belirterek, “Anahtarı Bulan Arabayı Alıp Gidiyor!” dedi.
Müdür Karabayer, “13.08.2014 tarihi itibari ile Varkart sahibi ziyaretçiler, yapacakları her 50 TL alışveriş karşılığında Arabayı açacak anahtarı deneme şansı elde ediyor. İşleyişi oldukça eğlenceli olan bu kampanyada acele eden kazanıyor. Çünkü her gün ilk 500 deneme ile sınırlı olacak.Her 50 TL’lik alışveriş için bir katılım hakkı oluşacak. Alışveriş baremi ve katlarında alışveriş yapanlar 5 bin adet anahtar içerisinden seçtikleri anahtarı bir kez deneyip Anahtar Karıştırma Mekanizmasına attıktan sonra diğer anahtarı çekerek tek tek deneme yapacaklardır. Her Şans Denemesi 5 bin anahtarlık kutudan yapılacaktır. Varlıbaş Alışveriş Merkezi Araba Anahtarı Deneme Kampanyasına alışveriş yapılan gün katılım şartı yoktur. Kampanyaya katılan ziyaretçiler, Kampanya başlangıç tarihinden sonra yapılan harcamalarına ait fişlerini danışma masasından istedikleri zaman işletebilirler.Anahtar Denemeleri -1. Katta stant alanındaki 2 adet Nissan Micra üzerinde yer alan kilitlerde yapılacak olup, kilidi açan ziyaretçi sorulan soruyu doğru yanıtladığı takdirde aracın sahibi olacaktır. Araçlar her an çıkabilir, kampanya bir anda sona erebilir. Katılımcıların acele etmesi gerekiyor”
VARLIBAŞ AVM NAKİT PARA DAĞITIYOR!
Hafta içi saat 10.00 ile 13.00 saatleri arasında yapılacak 100 TL alış verişlerde nakit para kazanılacağını kaydeden Karabayer, “ Hafta içi her gün 10 ile 13 saatleri arasında yapacağınız 100 TL ve katları alışverişlerinizde hediye nakit paranızı anında danışmadan alabilirsiniz. Varkart sahipleri kazanmaya devam ediyor. Harcadıkça Kazandıran, Kazandıkça Kazandıran kart Varkart!! Varlıbaş Alışveriş Festivali Kampanyası. Hafta Sonu 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Varkart sahibi ziyaretçiler, sinema bileti, eğlence merkezi kartı ve fast food menüleri kazanıyor. Diledikleri gün, diledikleri gibi harcıyorlar… Seçecekleri türde bir filmle Varlıbaş AVM çatısı altında keyifli dakikalar geçirmek isteyenleri, çocuklarını eğlencenin kucağına bırakmak isteyenleri ve alışveriş keyfini yaşarken her an yeni şeyler kazanmayı sevenleri Varlıbaş Alışveriş Merkezi’ne bekliyoruz. Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde iştah açacak Kampanya Cafe de Mola’da her sabah 9 ile 12 saatleri arasında, 25 çeşit açık büfe kahvaltı sadece 9 TL. Enfes lezzetler, uygun fiyatlar için Varlıbaş Alışveriş Merkezi Cafe de Mola -3. Katta. Bu kampanya da bölgede ilk, bu fiyata bu kadar çeşit ve lezzeti bir arada sadece Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde bulmak mümkün…Salı İndirim Fırsatı Kampanyası AVM’mizde kampanyalar hız kesmiyor, bir diğer kampanyamız ise yine ziyaretçilerimizi sevindirecek nitelikte; Tüm AVM’de katılımcı mağazalarda geçerli olan özel fırsat reyonlarımızda 5-10-15 TL bareminde ürün grupları sizleri bekliyor olacak. Sadece Salı günleri gün boyunca yakalayabileceğiniz bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Unutmayın sadece özel kapı önü standı Salı Fırsat ürünlerinde!Önümüzdeki dönemde yeni kampanya ve etkinliklerin de duyurularını yapıyor olacağız. Varlıbaş AVM’nin yeni sezona yoğun bir pazarlama programı ile merhaba dediğini belirtmekten mutluluk duyuyor ve tüm ziyaretçilerimizi AVM’mizi yakından takip etmeye davet ediyoruz…Mutlaka size göre bir kampanyamız var”dedi.