Konut Varyap'tan cazip kampanya

Varyap'tan cazip kampanya

17.04.2015 - 14:40 | Son Güncellenme:

Varyap,kampanyanın ilk ayında 40 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Varyaptan cazip kampanya

Varyap Yatırım Ayları”kampanyasıyla sektörde bir ilki gerçekleştiren Varyap, yatırımcıyı harekete geçirirdi ve kampanyanın ilk ayında 40 Milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Artan döviz kurları baz alındığında %40’ın üzerinde yatırım avantajı sunan kampanya kapsamında Varyap Plaza Pendik’te fiyatlar 250 bin TL, Varyap Meridian’de ise 420 bin TL’den başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijliprojelerle fark yaratan Varyap’ınyenilikçi kampanyası “VaryapYatırım Ayları”yoğun ilgi görüyor. Başladığı 9 Mart’tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL’lik satış başarısına imza atan kampanya yatırımcının yüzünü güldürüyor. VaryapMeridianveVaryap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda %25 vadeli alımlarda ise %15 oranında indirim uygulanıyor. Yılbaşından bu yana %15’inüzerinde değer kazanan dolar kuru baz alındığında kampanya %40’ın üzerinde yatırım avantajı sağlayarak yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yoğun ilgi gören kampanyanın başarısını değerlendiren Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş; “Dövizde yaşanan hareketliliğin yatırımcıyı tedirgin ettiği bir ortamda yatırımcıya ve sektöre cesaret veren bir kampanya başlatma hedefiyle yola çıktık.Elimizdeki inşaatı tamamlanmış mevcut projelerimizdeki satışları tüketicinin menfaatinde tamamlayıp, konsantrasyonumuzu yeni projelere vermeyi amaçlamıştık. Kampanya ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü ve kısa bir sürede 40 Milyon TL’lik satış gerçekleştirerek ne kadar doğru bir yol izlediğimizi göstermiş oldu. Kampanyanın ikinci ayında bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağız.” dedi.

Yatırımcıların %90’ı peşin alımı tercih ediyor

Gayrimenkulün her dönemde yatırım değeri taşıyan kıymetli bir enstrüman olduğunu vurgulayan Erdinç Varlıbaş, doların aşırı değerlendiği bir ortamda döviz ile rekabet edebilecek bir yatırım enstrümanı olarak gayrimenkulün öne çıktığını söyledi. Varlıbaş, “yılbaşından bu yana dolar kuru %15’in üzerinde bir artış gösterdi.Varyap Yatırım Ayları kampanyamız kapsamındaki indirim oranlarıyla birlikte düşünüldüğünde yatırımcıya %40’ın üzerindeciddi bir avantaj sunuyoruz. Bu avantajı gören yatırımcıların %90 gibi önemli bir çoğunluğu kampanyanın ilk ayında peşin alım seçeneğini tercih ettiler.” dedi.

Haberin Devamı

Varyap Plaza Pendik’te 69 ile 3.500 metrekare arasında değişen büyüklükte ofis ve dükkanlar; VaryapMeridian’de ise daha önce satışa sunulmamış çok özel 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler kampanya dahilinde %25 indirimle ve hemen teslim imkanıyla satışa sunuldu.

Varyap Yatırım Ayları çerçevesinde Varyap Plaza Pendik’te fiyatlar KDV dahil 250 bin TL; dünyanın en iyi mimari projesi seçilen VaryapMeridian’ de ise KDV dahil 420 bin TL’den başlıyor.