Gündem Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

18.01.2017 - 11:45 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. Kızı Hilal'i ipten alan Cevdet için son bölümün hemen ardından fragmanı yayınlanan 13. bölümde çok daha zor bir görev bekliyor. Vasili, Eşref ve Cevdet üçgeninde işler karışıyor. Vatanım Sensin her Perşembe saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin yeni bölümünde Cevdet, kendisini sırtından vuranın kim olduğunu öğrendi mi? Leon için herşeyin sonu mu geldi? Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

VATANIM SENSİN 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 12. BÖLÜM ÖZETİ

Cevdet'in, Leon'a pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasili'nin, Leon'un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref'i vurmazsa öldürülecektir.

Giderek sıkışan Cevdet'in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfik'e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize'nin kapısını çalar.

VATANIM SENSİN ZİRVEDE

Vatanım Sensin son bölümü ile A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 9.46 reyting ve 21.28 izlenme payı ile, ABC 1’de ise 8.91 reyting, 18.51 izlenme payı günün en çok izlenen programı oldu.

Haberin Devamı

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanSağOlsun hashtag’i ile Türkiye listesinde TT oldu. Saat 17.37’de TT’ye giren ve 1.sıraya yükselen dizi 49.759 adet tweet alarak , yaklaşık 11 saat zirvede kaldı

#VatanSağOlsun hashtag’nin yanı sıra #HalideEdip, #Leon ve #VatanımSensin hashtag’leri ile de Türkiye ve Dünya listesinde TT olan dizi, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasındaki yerini aldı.