Gündem Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor!

Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor!

27.01.2017 - 10:46 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Cevdet, Tevfik'i yakalamak üzereyken tüm planlar değişiyor. Mustafa Kemal'dan Cevdet'e mesaj geliyor. İşte Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 14. bölüm fragmanında tüm dengeler değişiyor

Vatanım Sensin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana izleyenlerin beğenisini kazanan Vatanım Sensin dizisinde Cevdet'e Gazi Mustafa Kemal'den bir mektup gelir. Yaptığı gizli görevin ne kadar mukaddes olduğunu dile getiren Paşa, Cevdet ile birlikte çalışmak istediğini dile getirir.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanında; Cevdet'in Tevfik için kurduğu plan başarıyla sonuçlandı diye düşünülürken, Eşref'in son hamlesi ile tüm dengeler değişiyor ve Eşref, Cevdet'e silahını doğrultuyor. Öte yandan Cevdet, Mustafa Kemal'den gelen mektup ile harekete geçiyor. Azize, Cevdet'teki değişikliği fark ederek, kocası için umutlanıyor. Peki, Cevdet'in planı ne?
Vatanım Sensin'in son yayınlanan bölümünde Tevfik'in ihanetini öğrenen Cevdet, bunu onun yanına bırakmamaya karar verir. Fakat Eşref buna mani olacaktır. Tevfik'in kendi saflarında olduğunu ve ölümünün zararlarına olacağını belirtmektedir. Sahte İvan kimliğiyle silahları ele geçirmeye çalışan Mustafa Kemal'in askeri Gürcü Salih ile bir anlaşmazlık olur. Silahların bulunmasıyla İzmir'de bayram havası yaşanır. Cevdet, vazifesinin sonuna yaklaştığını ve ailesiyle birlikte mutlu olacakları bir hayat vesilesiyle artık daha umutludur.

Haberin Devamı

Vatanın kurtuluşu umudu olan Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup gelir. Mektup içeriğinde Cevdet'in gizli vazifesinden haberdar olduğu ve ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisi büyük bir umut ışığı olacaktır.

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 2 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI