Gündem Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

11.05.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

Fenomen dizi Vatanım Sensin dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Vatanım Sensin'de Azize Cevdet ile ilgili gerçekleri öğrendi mi? Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Vatanım Sensin 28. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin dizisinde Yıldız, Leon'da yaşadığı tüm duygu kırıklıklarından sonra Ali Kemal ile konuşmaya başlar. Yıldız, artık hayatında ebediyen kalacak ve her şeye göğüs gerebilecek birisini ister. Ali Kemal, her şeyi görmezden gelip, Yıldız'a olan duygularını açabilecek mi? Stavro, Cevdet'in gerçek amacını öğrenecek mi?

Haberin Devamı

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel‘in Vatanım Sensin son bölümü dün akşam ekranlara geldi, 28. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Azize, yaşanmışlıklardan parçaları birleştirmeye başladığında artık Cevdet ile ilgili farklı bir durum olduğuna inanmaya başlar. Buna en doğru cevabı öğrenmek için sorularını Cevdet'e yöneltir. Cevdet, gerçek vazifesini Azize'ye açıklayacak mı?

Leon, tüm olaylardan ve kaçak bir hayat yaşamak istemediğinden dolayı artık taraf değiştirmeyi kafasına koymuştur. Cevdet'in de ılımlı baktığı bu durum hangi sonuçlara gebe olacak?

Cevdet ile tanıştığı andan itibaren güven sorunu yaşayan Stavro, kılık değiştirerek takip etmeye başlar. Yakup ile Cevdet'in buluşma mekanına kadar onları izleyen Stavro'nun sonraki hamlesi ne olacak? soruları Vatanım Sensin 27. yeni bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 27. BÖLÜM ÖZETİ

Misak-ı Milli Kararları’nın Meclis-i Mebusan’da onanması büyük yankı uyandırır. Mağlubiyeti sineye çekemeyen Charles, Kumandan Vasili’yle işbirliği yaparak, çok gizli ve yıkıcı bir operasyon için düğmeye basar. Cevdet bir an evvel bu tekinsiz adamların maksadını öğrenmek zorundadır. Aksi takdirde çok büyük bedeller ödeneceği bellidir.

Azize, emrinde çalıştığı komutanın Cevdet olduğundan, Tevfik’ten elde ettiği tüm istihbaratın ona gittiğinden bihaber halde vazifesine devam eder. Yardıma gittiği, salgın hastalıkla boğuşan bir Yörük köyü için katliam emri verilir. Azize’yi burada çok büyük bir sürpriz bekler!

VATANIM SENSİN 27. BÖLÜM FRAGMANI