Gündem Vatanım Sensin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.03.2018 - 09:53 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 49. bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet ile Mehmet Akif, yapılacak oylama öncesi harekete geçti. Peki Vatanım Sensin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümü ile heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktı. Peki Vatanım Sensin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 49. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filippos'un Türkleri İzmir'den sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filipos'un zulmü yüzünden halkın kalbine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir.

Hilal ve Leon'un sırrı ortaya çıkmış, iki genç aşklarının imkansızlığıyla yüzleşmiştir. Dahası Hilal'in Leon'un gidişiyle ilgili öğrendikleri durumu daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan Yıldız ve Yakup arasındaki kriz de Yıldız'ın fevri bir hareketiyle derinleşir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 50. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 50. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.