Gündem Vatanım Sensin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hilal'in akıbeti...

Vatanım Sensin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hilal'in akıbeti...

04.04.2018 - 15:29 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 51. bölümü ile nefes kesen bir bölüme sahne oldu. Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Mustafa Kemal Paşa'nın verdiği vazifeyi yerine getirmeye çalışan Cevdet, yaşanan cinayetin perde arkasını araştırmaya başladı. Peki Vatanım Sensin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Hilalin akıbeti...

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Peki Vatanım Sensin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leon, ölümle pençeleşen Hilal'i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder.

Olaydan şüphelenen Cevdet cinayeti araştırdığında büyük bir komplonun ortasında olduklarını anlar. Şimdi Cevdet Filipos’un hain planını bozmalı ve bu sayede barıştan vazgeçmek üzere olan Fransızları Ankara’ya gitmeye ikna etmelidir.

VATANIM SENSİN 52. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Yazarlar