Gündem Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

24.05.2018 - 09:42 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 57. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Vatanım sensin yeni bölümde Cevdet'in ailesi gizli vazifesini öğrendi. Peki Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümüyle yine nefes kesti. Peki Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 57. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ailesi Cevdet’in Kuvayı Milliye için çalıştığını öğrenmiştir. Cevdet ise İzmir’in dört bir yanında Türk ordusuna soluk aldıracak büyük bir saldırının fitilini ateşlemek niyetindedir.

Sakarya’da giderek kötüleşen durum ölüm kalım yarışına dönerken Cevdet, Hilal ve Leon'un da yardımıyla Filippos’un dikkatini askerlerden uzaklaştırmayı başarıp planını uygulamaya koyar. Bu sırada Aleksi, Havva’nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmış, onu Leon’a karşı kışkırtmaktadır. Bu çabası Leon’u ölümün eşiğine kadar getirecektir. Nihayet Cevdet büyük planını uygulamaya koyup İzmir’i karıştırdığı an Filippos, kendisine oynanan oyunu fark eder ve Cevdet ile ailesinin ölüm emrini verir. Cevdet ise artık özlemini çektiği Türk üniformasına kavuşmuştur.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 58. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.