Gündem Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanından heyecan dorukta!

Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanından heyecan dorukta!

04.12.2016 - 13:14 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelecek olan Vatanım Sensin dizisinde Cevdet'in kimliği ortaya çıkıyor. Cevdet Azize'ye yazdığı mektup'ta gerçekleri anlatıyor. Vatanım Sensin nefes kesen yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Vatanım Sensin 7. bölüm fragmanından heyecan dorukta

Ekranların merakla beklenen dizisi Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Vazifeden dönemeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber, tüm aileyi derinden sarsıyor! Peki Cevdet'in gerçek kimliği açığa çıkıyor mu? Cevdet afişe olursa ne olacak? sorusu Vatanım Sensin 7. bölümde yanıt bulacak...

O3 medya imzalı, başrollerini Halit Ergneç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi ve Celile Toyon'un paylaştığı Vatanım Sensin, 8 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 7. BÖLÜM FRAGMANI



VATANIM SENSİN 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin son bölümde, Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet, ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır. Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanedeki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.

Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar. Cevdet, kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? sorusu Vatanım Sensin 6. son bölümde yanıt buldu.