Gündem Vatanım Sensin'de Eşref Paşa öldürüyor! (Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı yayında)

Vatanım Sensin'de Eşref Paşa öldürüyor! (Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı yayında)

24.03.2017 - 14:56 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 20. son bölümünde Eşref Paşa ve vatanseverler Yunan Ordusu ile savaşıyor; Miralay Tevfik, Eşref Paşa'yı öldürüyor! Son bölümden hemen sonra Vatanım Sensin 21. yeni bölüm fragmanı seyirciyi heyecanlandırdı. Vatanım Sensin yeni bölümünde ise Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?

Vatanım Sensinde Eşref Paşa öldürüyor (Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı yayında)

Vatanım Sensin dizisi son bölümünde Miralay Tevfik, Eşref Paşa'yı öldürüyor! Hemen ardından merakla beklenen Vatanım Sensin 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizi Vatanım Sensin yeni bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinde Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?

Cevdet, annesinin ağzından çıkan cümlelerle Azize'nin gebe olduğunu öğrenir. Fakat Hasibe istediği sözleri Cevdet'tan duyamaz ve annesi olarak tokat gibi sözler söyler. Bu sözler karşısında Cevdet'in içinde fırtınalar kopsa da vatan için vazifesinden vazgeçemez. Eşref Paşa'nın ölümüyle birlikte Azize'ye önemli bir mektup gelir. Mektupta Eşref Paşa'nın ağzından çok önemli sözler yer alır. Peki ama Azize bu sözleri gerçek yerine koyup, Cevdet'e karşı tutumunu değiştirecek mi?

Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 21. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

VATANIM SENSİN 20. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Yunan Ordusu'nun peşinde olduğu Eşref Paşa, vatansever Türkler ile savaşmaya hazırlanır. Karşılaşan iki ordu, savaşmaya başlarlar. Yunan Ordusu'nun galip geldiği savaş büyük bir ihanetle sonlanır. Eşref Paşa ile cenk etmeye gelen Miralay Tevfik, geri çekildikleri sırada onu sırtından vurur. Tevfik'in bu ihaneti, Eşref Paşa'nın canına mal olur.

İtilaf Devletleri ajanı İngiliz Charles Hamilton, Eşref Paşa ile bir iş birliği yapar. Hamilton ile iş birliği yapan Eşref Paşa'ya bazı vaatler sunulur. Bunun karşılığında savaşın gidişatını belirleyecek silahların, İngilizlere verilmesi gerekmektedir. Eşref Paşa'nın kabul ettiği bu anlaşmayı, Yüzbaşı Yakup kısa sürede öğrenir. Durumu Cevdet ile paylaşır. Cevdet ile Eşref Paşa'nın yüzleşmesi ise gerçekleri ortaya çıkarır. Eşref Paşa'nın vatanı satmasına mani olmak isteyen Cevdet, onu öldürmeye hazırdır. Lakin Eşref Paşa'nın kaleme aldığı mektup, gizli yürütülen bir planın olduğunu ortaya çıkarır.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ