Gündem Vatanım Sensin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

27.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dün akşam ilk bölüm ile ekrana geldi. Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Vatanım Sensin ilk bölüm ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Perşembe akşamları ekrana gelecek olan Vatanım Sensin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin ilk bölümü ile oldukça konuşulacak. En son 2006 yılında aynı projede yer alan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel bu kez Vatanım Sensin dizisinde yer alıyorlar. Kanal D’de yayınlanacak ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç’in canlandıracağı ‘Cevdet Yüzbaşı’nın tutkuyla aşık olduğu Balkan güzeli karısı ‘Azize’ karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Necati Şahin ve Nuran Evren Şit’in üstlendiği, “Vatanım Sensin” ilk bölümüyle 27 Ekim Perşembe 20.00’da Kanal D’deydi.

VATANIM SENSİN İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

“Vatanım Sensin” Türkiye’nin ve İzmir’in yaşadığı işgal günlerini adeta yeniden yaşatacak sahnelerin çekimine İstanbul’da kurulan dev platonun yanı sıra; yine İstanbul, İzmit, Ayvalık ve İzmir’de dönemin dokusuna göre seçilen ve döneme uygun olarak çekime hazırlanan mekanlarda devam ediyor.

Hummalı ve titiz bir çalışma yürüterek 1900’lerin Selanik ve İzmir’ini adeta yeniden kuran dizinin sanat grubu, aylar süren çalışmanın ardından Selanik, İzmir, Kordon ve Kemeraltı gibi hikayenin geçtiği ikonik mekanları, semtleri ve şehirleri dönemin mimari diline uygun olarak yeniden inşa etti. Binlerce yaralı askerin tedavi altında olduğu bir hastane, esir düşen şehrin kahramanlarının tutulduğu bir hapishane ve işgalcilerin büyük karargahı inşa edilen dekorun göze çarpan yapılarının başında geliyor.

Haberin Devamı

Daha başlamadan sosyal medyada da ses getirmeyi başaran dizi Vatanım Sensin oyuncu kadrosunda ünlü isimler rol alıyor. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi Vatanım Sensin’in yayın tarihi belli oldu!

DİZİNİN KARAKTERLERİ

Cevdet - Halit Ergenç

Vatanı için yiğit bir asker, çocuklarına şefkatli bir baba, karısına tutkun bir aşık, anasına ise hayırlı bir evlattır. Cevdet’in en büyük vasfı aynı zamanda zaafı: vazifesine olan tutkusu, kırılmaz inadı, erdemleri...

Azize - Bergüzar Korel

Yüzbaşı Cevdet’in karısı, Ali Kemal, Yıldız ve Hilal’in anası, Hasibe'nin kızı gibi sevdiği gelini, ahu gözlü bir balkan güzelidir. Hemşire olan Azize işi gereği soğukkanlı, kuvvetli, fedakar, yeri geldiğinde sert, ama her daim vicdanlı, sözünün eri, lafını sakınmayan, onurlu bir kadındır.

Haberin Devamı

Tevfik - Onur Saylak

Gözü açık, hırslı bir Yüzbaşıdır Tevfik. Kaybedecek hiçbir şeyi, tutunacak hiç bir değeri yoktur... Kan kardeşi Cevdet’in başarılarını içten içe kıskanır. Çocukken aşık olduğu kızla yıllar sonra Cevdet evlenir. Aşkını da içine atar Tevfik. “Düşmandan tehlikelidir, bazısının dostluğu...” demişler. Tevfik tam da bunun ispatıdır.

Veronika - Senan Kara

Yunan Komutanı Vasili'nin eşi, Leon'un annesi olan Veronika, yıllar önce ilk çocuğunu kaybettiği günden beri ruhunun bir yarısı eksik, kendi hafif esrik, bazen buhranlı, bazen şen kahkahalar atan, kocasına ise çok derine gömdüğü bir öfke barındıran, oldukça alımlı, delişmen tabiatlı bir kadındır.