Gündem Vatanım Sensin yeni sezon tarihi belli oldu mu? Fragman yayınlandı...

Vatanım Sensin yeni sezon tarihi belli oldu mu? Fragman yayınlandı...

15.10.2017 - 15:31 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Reyting rekortmeni dizi Vatanım Sensin'in yeni sezon fragmanı yayınlandı. Oldukça heyecanlı sahneler içeren fragman izleyicileri daha da heyecanlandırdı. İşte Vatanım Sensin yeni sezonuna dair detaylar...

Vatanım Sensin yeni sezon tarihi belli oldu mu Fragman yayınlandı...

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanında zindanda olan Hilal'in İzmir Marşı'nı söylemesi izleyicilerin tüylerini diken diken etti. Vatanım Sensin yeni sezon bolümlerinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İşte Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı...

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN YENİ SEZON FRAGMANI

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin 31. Bölümde babası Yunan Kumandanı Vasili'nin, gözleri önünde infaz edilecek olmasına karşı Leon ne yapacak?

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.

Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

Vatanım Sensin dizisine 2 yeni oyuncu!

Haberin Devamı

Ufuk Bayraktar’ın (Dağıstanlı) ardından geçtiğimiz yıl ‘Yen’ adlı tiyatro oyunuyla Afife Jale Tiyatro Ödülleri’ne aday olan ve son olarak ‘Babam’ filminde izlediğimiz Berker Güven dizide Aleksi rolünü canlandıracak. Son olarak ‘İçerde’de konuk oyuncu olarak rol alan Levent Can ise Vatanım Sensin’de Filipos karakteriyle ekranlara dönecek.

Geçen sezon dizide Cevdet’in oğlu Ali Kemal rolünü canlandıran Kubilay Aka ise yeni sezonda rol almayacak. Kubilay Aka, Ay Yapım’ın yeni dizisi Çukur’da oynayacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezonun ortasında kadroya Lucy karakteriyle dahil olan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy da yeni sezonda rol almayacak.