İlişkiler Vazgeçilemeyen erkek tipleri

Vazgeçilemeyen erkek tipleri

29.01.2018 - 11:33 | Son Güncellenme:

Kadınların genel olarak erkeklerde fiziksel ya da ruhsal olarak beğendiği yönler vardır. Bu özelliklere sahip erkeklerden vazgeçemeyen kadınların birçoğu bu yönleri olmayan erkekleri görmezden gelebiliyor.

Vazgeçilemeyen erkek tipleri


Sportif erkekler

Haberin Devamı

Kaslı vücut yapılarıyla göz dolduran ve spor yaptığı her hâlinden belli olan erkekler her ne kadar bir kesimin nefretini toplasada, birçok kadına görüntüsüyle güven veriyor ve onların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Asi erkekler

Ne zaman ve nerede olursa olsun ne yapacağı, nasıl konuşacağı hiçbir zaman kestirilemeyen, davranışlarıyla sürekli şaşkınlığa uğratan, asi ve olaylara karşı gelen hâlleri ile bu erkekler tam bir kötü çocuktur. Bu imajda takılan tipler de neredeyse tüm kadınlariçin beğeni toplayan ve vazgeçilmez olan erkek tipleri arasında yerini almaktadır.


Mutfakta becerikli erkekler

Yemek yapmayı becerebilen, mutfaktaki başarısı kanıtlanmış ve gerektiğinde mutfağa girip sorumluluk alan erkektipleri en sevilenlerdendir. Özellikle ev işleri gözünde büyüyen ve desteğe ihtiyaç duyan kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alırlar.

Haberin Devamı

Hayvan sahibi erkekler

Evcil hayvan sahibi erkekler, hayvan sever ve bu konuda hassasiyeti olan kadınların vazgeçemedikleri ve reddedemedikleri erkekler arasında yer alıyorlar. Dizilerden ve filmlerden gördüğünüz kadarıyla park vb. alanlarda hayvanlarıyla yürüyüş yapan, vakit geçiren bu tip duyarlı erkekler kadınların ilgisini çekiyor.

Sanatçı erkekler

Sanatıyla konuşulan, konuşulmasa bile bilinen ve bu konuda başarılı,özellikle de romantik şarkıların ustası olan erkekler,romantik ve ince ruhlu kadınların vazgeçilmezlerindendir.

Yabancı erkekler

Tanımadıkları ve alışık olmadıkları kültürlerden, dillerden ve milletlerden erkekleri merak eden ve ulaşılmasını güç bulan kadınlar için yabancı erkekler her zaman farklı ve vazgeçilmezdir olmuştur.

Doktor erkekler

Başarılması zor ve genel olarak kutsal bir meslek olarak kabul edilen doktorluk/cerrahlık kadınların erkeklere çok yakıştırdığı ve havalı buldukları mesleklerdendir. Çoğu kadının da vazgeçilmez erkekleri arasındalar.

Güvenilir ve mutlu eden erkekler

Sevdiği kadının sözünü ikiletmeyen, onun mutluluğunu düşünen, üzerine titreyen, her koşulda güven veren, sadık ve kadınının fikirlerine değer veren erkekler neredeyse tüm kadınların vazgeçemeyeceği erkek tiplerindendir.

Yazarlar