Vazgeçme

Başlık açık ve net. Tek kelime: vazgeçme!

Bu kelimeyi hayatında nasıl konumlandırdığın tamamen sana kalmış.

İş için de vazgeçme, aşk için de vazgeçme... Hayallerinden asla vazgeçme!

İnancın, inandığın her ne varsa vazgeçme!

Vazgeçmezsen sen kazanacaksın inan buna. Kendine inan. Kendine güven. 'Ben'cil ol. Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsan onu elde edeceğini bilmelisin. Doğru inanç, doğru yönlendirmeyle her şey mümkündür.

Okul hayatında başarılı olmak için de aynı kodlama, iş hayatındaki terfi için de...

Haberin Devamı

Basit ve sihirli birkaç sözcüğün hayatını değiştirebileceği bir gerçek var. İhtiyacın olan doğru kodlama. Doğru kodlama ile istediklerini kendine getirebilirsin.

Kodlama, bir çeşit zihinsel algıdır... Zihninize isteğinizle ilgili doğru kelimeleri yükleyin. Tekrarlayın. Ne kadar çok tekrar, o kadar çok başarı...

Örneğin, derslerinde başarı istiyorsun; bunun için çalışman gerektiğini biliyorsun ama olmuyor. Çalışamıyorsun... Öyleyse algımızı değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. Öncelikle sana engel olan şeyler tesbit edilecek ve onlardan uzaklaşılacak. Ve zihin yönetiminde başarı için önemli birkaç kelime eklenecek. "Başarabilirim, yapabilirim, en iyisi benim, bunu yapabileceğimi biliyorum, inanıyorum, her şey çok güzel olacak..." gibi... Basit görünen etkili sözcükler bunlar... Devamlı kullanıldığında hayatı kökten değiştirebilecek güç var içlerinde.

Başarının anahtarı inanç ve istikrardır. İnan. En çok kendine ve yapabileceğine inan. Gerçekten istedikten sonra yapamayacağın hiçbir şey yoktur. İnan ve asla vazgeçme. Vazgeçmezsen kazanırsın.

Bugün, yarın ve daima...