Oyun Dunyasi Ve Efsane Oyun Dönüyor!

Ve Efsane Oyun Dönüyor!

05.04.2016 - 14:32 | Son Güncellenme:

God of War serisini oynayıp daha fazlasını isteyenlerden misiniz? Kratos ile tekrar buluşma, ufukta gözüktü. Hatta shinobi602 Twitter‘dan yaptığı paylaşımlar ile oyun hakkında ipucu verdi. Sızdırılan görsellerden anlayabildiğimiz kadarıyla tüm Yunan Tanrıları ile hesabını kapatan Kratos, gözünü bu sefer deKuzey Tanrılarına dikmiş gibi görünüyor. Kratos’un gözüktüğü görselde kendisini sakallı ve elinde balta ile görüyoruz. Sızdırılan bilgiler arasında […]

Ve Efsane Oyun Dönüyor

God of War serisini oynayıp daha fazlasını isteyenlerden misiniz? Kratos ile tekrar buluşma, ufukta gözüktü. Hatta shinobi602 Twitter‘dan yaptığı paylaşımlar ile oyun hakkında ipucu verdi.

Haberin Devamı

Sızdırılan görsellerden anlayabildiğimiz kadarıyla tüm Yunan Tanrıları ile hesabını kapatan Kratos, gözünü bu sefer deKuzey Tanrılarına dikmiş gibi görünüyor. Kratos’un gözüktüğü görselde kendisini sakallı ve elinde balta ile görüyoruz.

Sızdırılan bilgiler arasında Kuzey Mitolojisinde (İskandinav Mitolojisi) önemli bir yer kaplayan Alfheim ismi ön plana çıkıyor. Görünüşe göre God of War 4‘te elfleri görmemiz de oldukça mümkün. Oyunun Gorgon & Hydra isimli bir sinematik ile resmi olarak duyurulması bekleniyor. Sony Santa Monica daha önceden yeni bir God of War oyunu üzerinde çalıştığını doğrulamışlardı.