Cadde Ve Kazanan adlı şarkı yarışması ekrana kilitledi - İzle

Ve Kazanan adlı şarkı yarışması ekrana kilitledi - İzle

21.02.2015 - 08:24 | Son Güncellenme:

Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın ilk kez bir TV programı için bir araya geldiği yarışma 'Ve Kazanan' dün akşam ilk bölümü ile Star Tv'de ekrana geldi. Merakla beklenen Ve Kazanan yarışma programında heyecan doruktaydı. Ve Kazanan adlı şarkı yarışmasının yeni bölümü ve detayları haberimizde...

Ve Kazanan adlı şarkı yarışması ekrana kilitledi - İzle

Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan ve izlenme rekoru kıran “The Winner Is”, ülkemizde “Ve Kazanan” adıyla ekrana geldi. 'Ve Kazanan' yarışmasında kazanmak için sadece muhteşem bir sese sahip olmak yeterli değil. Yarışmacıların riske girip, doğru zamanda doğru kararı vermeleri gerekiyor. Ve Kazanan adlı şarkı yarışması değişik formatı ile bu cumartesi Star TV’de başlıyor. Jüri olarak Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın ilk kez bir TV programı için bir araya geldiği yarışmanın yayın tarihi belli oldu. Ekranların iddialı yarışmasında sona yaklaşıldı. Yoğun geçen eleme ve provaların ardından, Ve Kazanan Star TV’de izleyicisi ile buluştu.

Yarışma için Türkiye’nin birçok ilinde, aynı zamanda Azerbeycan ve Hollanda’da da seçmeler yapıldı. Müzik otoriterileri, başvuran 7000 kişinin performansları arasında en iyi sesleri bulmak için oldukça zorlandı.

Hayallerin mi, yoksa para mı?

Yapımcılığını Promore Prodüksiyon’un üstlendiği ‘VE KAZANAN’ da yarışmacılar şarkılarıyla düelloya tutuşacak, kazananı 101 kişiden oluşan “büyük jüri” belirleyecek. Büyük jüriye liderlik edecek “master jüri” koltuklarında ise Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah yer alacak.

Şarkını söyle, kararını ver…

Programı sıradışı yapan özelliği ise; yarışmacıların oylama sonucunu görmeden, kendilerine teklif edilen parayı alıp, yarışmadan çekilme haklarının olması.

Ve Kazanan adlı şarkı yarışması ekrana kilitledi - İzle

Haberin Devamı


VE KAZANAN STAR TV 21 ŞUBAT CUMARTESİ İZLE

Ve Kazanan şarkı yarışmasının jürileri Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah. Ve Kazanan’da Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu yorumlarıyla yarışmacılara destek olacak ve jüriye liderlik yapacak. Yarışmanın sunuculuğunu ise Uraz Kaygılaroğu üstleniyor.

VE KAZANAN NASIL BİR YARIŞMADIR?

Dünyanın pek çok ülkesinde “The winner is” ismiyle izlenme rekorları kıran Ve Kazanan yarışmasının en büyük özelliği; yarışmacıların oylama sonucunu görmeden, kendilerine teklif edilen parayı alıp, yarışmadan çekilme hakkının olması.

Yapımcılığını Promore Prodüksiyon’un üstlendiği Ve Kazanan yarışmasında kazanmak için sadece muhteşem bir sese sahip olmak yeterli değil, yarışmacıların riske girip, doğru zamanda doğru kararı vermeleri gerekiyor.

Ve Kazanan 21 Şubat Cumartesi, 20.00’de Star’da.

Star TV, Türk müziğinin iki usta ismi Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ı yepyeni bir şarkı yarışmasıyla biraraya getiriyor: Ve Kazanan. Yapımcılığını Promore Prodüksiyon’un üstlendiği ‘VE KAZANAN’ da yarışmacılar şarkılarıyla düelloya tutuşacak, kazananı 101 kişiden oluşan “büyük jüri” belirleyecek. Büyük jüriye liderlik edecek “master jüri” koltuklarında ise Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah yer alacak.

Ve Kazanan programını sıradışı yapan özelliği ise; yarışmacıların oylama sonucunu görmeden, kendilerine teklif edilen parayı alıp, yarışmadan çekilme haklarının olması.
‘Ve Kazanan’ yarışmasında kazanmak için sadece muhteşem bir sese sahip olmak yeterli değil. Yarışmacıların riske girip, doğru zamanda doğru kararı vermeleri gerekiyor.

Ve Kazanan yarışmasına 13 yaşından büyük olup, sesine ve yorumuna güvenen herkes katılabiliyor. Ve Kazanan’a arkadaş grubu, aile olarak da katılmak da mümkün.

VE KAZANAN SEÇMELERİ:
28 Şubat İstanbul – Martı Hotel Taksim
28 Şubat Bursa – Holiday Inn
28 Şubat Edirne – RYS Hotel
01 Mart İzmir – Ege Palas
01 Mart Çanakkale – Parion Hotel