Teknoloji Vee Apple Etkinliğine Dair Herşey

Vee Apple Etkinliğine Dair Herşey

21.03.2016 - 13:54 | Son Güncellenme:

Apple, Cupertino’da düzenlediği etkinlikte iPhone SE, iPad Pro, iOS 9.3 ve nice yeniliklerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Vee Apple Etkinliğine Dair Herşey

Apple iPhone SE için bugüne kadar çıkan tüm söylentileri doğrulayan bir sunum yapıldı. Apple A9 işlemcisiyle yüksek performans sunan telefon 4¨ ekran boyutuyla Special Edition ismini fazlasıyla hak ediyor.

Haberin Devamı

24 Mart 2016 itibariyle siparişleri alınmaya başlanacak ve 31 Mart 2016‘da satışına başlanacak. İlk etapta Avusturalya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Singapur, Yeni Zelanda, Porto Riko, Birleşik Krallık ve Birleşmiş Milletler’de satışa çıkacak cihaz Mayıs sonunda 110 farklı ülkeye ulaşacak.

iPad Pro ise bugüne kadar yapılmış en iyi tablet olarak lanse edildi.

%25 daha iyi renk saturasyonu ve aynı oranda daha parlak ekran sunan cihaz en düşük yansıma özelliğine sahip. Çoklu görev(multi-tasking), 4 hoparlörle geliyor. Gücünü A9X işlemcisinden alan tabletin klavye ve Apple Pen desteği bulunuyor.

Yepyeni kamera özellikleri ve Retina Flash‘a sahip 9.7¨ ekran boyutundaki cihaz USB kamera adaptörü ve SD kart okuyucu ile desteklenebiliyor.

Haberin Devamı

Always-on “Hey Siri” desteği de yeni iPad Pro’nun getirilerinden.

Yeni iOS versiyonu olan 9.3 ve beraberinde gelen yeniliklerin de anlatıldığı etkinlikte araç içi telefon kullanımının da daha kolay ve güvenli hale geldiğinden bahsedildi.

Uygulamayı araçlarına entegre edecek firmalar ise şöyle;

Bugün yayınlanacağı söylenen güncelleme ile “Notlar” artık şifre korumalı olacak ve parmak iziyle erişim tanımlanabilecek.

Sağlık uygulaması ile artık sadece kişisel verilerinizi takip etmekle kalmayacaksınız. Uygulama aynı zamanda size önerilerde bulunacak.

Beklenen Night-Shift özelliği de geceleri telefon kullanımını kolaylaştıracak. Gözünüzü rahatsız etmemesi için ışık dengesi cihaz tarafından otomatik ayarlanacak.

Apple bonus olarak yeni geçeceği kampüse ait görseli bizlerle paylaşarak etkinliği sonlandırdı. Bakalım bu yenilikler firma değerine ve satışlara nasıl yansıyacak. Tabi ki kullanıcıların yorumları da bizler için çok önemli.

Yeniliklere kavuştuğumuzda sizlere daha detaylı bir şekilde tanıtmış olacağız. Bizi takip etmeye devam edin!