Cadde Vefalı Berrak Tüzünataç

Vefalı Berrak Tüzünataç

06.12.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz’i unutmadı. ‘Ramiz Dayı’nın Edremit’teki mezarını sık sık ziyaret eden güzel oyuncu, yeni yılı da sevgilisi ve dostlarıyla Kurtiz’in Kaz Dağları’ndaki otelinde karşılayacak.

Vefalı Berrak Tüzünataç

Takvim'de yer alan habere göre güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ile sevgilisi Birkan Sokullu, yılbaşını farklı bir konseptte kutlayacak. İkili, yeni yıla 2013'te evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında hayata gözlerini yuman Tuncel Kurtiz'in Kaz Dağları eteklerindeki otelinde girecek. İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip Kaz Dağları'nın eşsiz atmosferinde eski yılı uğurlayacak olan ünlü çift, şimdiden hazırlıklara başladı.

Haberin Devamı

Merhum sanatçıyla 'Ezel' dizisinde birlikte rol alan Berrak Tüzünataç, Kurtiz'in mezarının da bulunduğu Balıkesir'in Edremit ilçesinin Çamlıbel Köyü'ndeki Zeytinbağı Oteli'ni yılbaşı için kapattı. Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz'in işlettiği 8 odalı butik otelde düzenleyeceği yılbaşı partisine yakın dostlarını da davet etti. eşinden anılarını dinleyecek Geceliği yaklaşık 300 lira olan otelin 8 odasını da kapatan güzel oyuncu, 2017'ye Tuncel Kurtiz'in anılarıyla girecek. Yılbaşıyla birlikte hafta sonunu da Zeytinbağı Oteli'nde geçirecek olan Tüzünataç ve aşkı, organizasyon için yaklaşık 10 bin lira harcayacak. Yılbaşı eğlencesinin detaylarıyla bizzat ilgilenen güzel oyuncunun dostlarına "Yeni yıla girmek bahane… Önemli olan ikinci evim gibi gördüğüm bu otelde Menend Hanım'dan Tuncel Kurtiz'in anılarını dinleyerek ustamızı anmak" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Türk Sineması'nın efsane oyuncusu Tuncel Kurtiz, Kaz Dağları'nda eşiyle açtığı butik otelinin her detayıyla bizzat kendisi ilgilenmişti.

Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu'nun yılbaşı organizasyonuna Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamantürk ve diğer oyuncu dostları Selin Şekerci de katılacak.