Cadde Vekil adaylığı zirveye taşıdı

Vekil adaylığı zirveye taşıdı

08.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eylül ayında basına en çok İbrahim Tatlıses konu oldu. Milletvekilliği adaylığından çekilen İbo’nun sosyal medya mesajları da gündeme oturdu

Vekil adaylığı zirveye taşıdı

Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği tarafından her ay düzenli yapılan medya analizine göre, eylül ayında magazin dünyasından en çok konuşulan isimler belirlendi. Rapora göre, İbrahim Tatlıses zirveyi kaptı.

Haberin Devamı

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) hazırladığı rapora göre, Tatlıses’in 1 Kasım seçimlerinde milletvekilliği adaylığından çekilmesi ve ve sosyal medya hesaplarında konuyla ilgili açıklama yapmasıyla 4 bin 274 habere konu oldu.

Afişte Beren yok

Listelerin vazgeçilmez isimlerinden olan Demet Akalın, 4 bin 180 habere konu olarak ikinci sırada yer aldı. Uzun yıllardır sürekli tartışmalarla gündeme gelen Demet Akalın ve Hande Yener ikilisinin aralarındaki polemik eylül ayında da manşetlere yansıdı.

Listenin üçüncü sırasında ikinci kez anne olmaya hazırlanan Esra Erol, 3 binden fazla haberle listeye girmeyi başardı. Sunduğu evlendirme programıyla da çok konuşulan Erol, doğacak olan ikinci bebeği Ömer için de baby shower partisi düzenledi. Listenin dördüncü sırasında Beren Saat, 2 bin 800 haberle listeye girdi. ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem -Başlangıç’ dizisinin merakla beklenen oyuncu kadrosunda e uzun süredir Beren Saat’in olup olmayacağı tartışılırken dizinin reklam afişinde Saat’in yer almadığı görüldü. Art arda gelen şehit haberleriyle Harbiye konserlerini iptal eden Tarkan, listenin beşinci sırasını 2 bin 797 haberle tamamladı.