Gündem Ver Elini Aşk 8. bölüm fragmanında Ayperi gidiyor!

Ver Elini Aşk 8. bölüm fragmanında Ayperi gidiyor!

19.10.2017 - 09:35 | Son Güncellenme:

Ver Elini Aşk 7. son bölümü ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının eğlenceli dizisi 7. son bölümün ardından 8. bölüm fragmanını da yayınladı. Ayperi köye dönüyor. Kaan, Ayperi'yi bırakmamaya kararlı. Peki onu geri getirebilecek mi? İşte Ver Elini Aşk 8. bölüm fragmanı...

Ver Elini Aşk 8. bölüm fragmanında Ayperi gidiyor

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Ver Elini Aşk dün akşam 7. bölümü ile ekrana geldi. Ayperi'nin yaptığı fedakarlığın ardından Kaan, Ayperi'ye farklı duygular beslemeye başlar. Ayperi yaptığı tüm iyiliğe rağmen köyüne dönmeye karar verir. Peki Ver Elini Aşk yayınlanan 8. yeni bölüm fragmanında Kaan, Ayperi'nin gönlünü kazanabilecek mi?

Haberin Devamı

VER ELİNİ AŞK 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayperi, hayatının en büyük fedakarlığını yaparak Emin Ağa’dan aldığı 500 bin dolar ile Kaan’ı hapse girmekten kurtarır. Ver Elini Aşk 7. Bölüm 19 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Ayperi’nin bu iyiliği karşısında etkilenen Kaan, kendini farklı duygular içinde bulur. Adını koyamadığı bu duygunun aşk olup olmadığını bilemeyen Kaan’ın kafası iyice karışır. Lalin’in “30 Yaşından Önce Yapılacaklar” listesinin son maddesi Oğuz’u derinden sarsar. Lalin’i köşeye sıkıştırarak son maddenin neden 30 yaşı görmek olduğunu sorgulayan Oğuz, duyacağı cevap karşısında hayatının şokunu yaşayacaktır.

Bu sırada Emin Ağa ve Ayten, Ayperi ve Kaan’ı yakın markaja alır. İkili arasındaki en ufak bir yakınlık, Emin Ağa’nın gönlündeki düğünü yapması için bir işaret olacaktır. Ancak, beklenmedik anda yaşanan sürpriz bir gelişme, herkesin planlarını alt üst edecektir.

Haberin Devamı

VER ELİNİ AŞK 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaan, her geçen gün Ayperi'nin büyüsüne daha da fazla kapılmaya başlar. Güzel, temiz, saf ve mert bir kız olan Ayperi'ye aşık olmaya başlayan Kaan, duygularını bastırmak için uğraşır. Lakin bu duygular o kadar yoğundur ki başarılı olamaz.

Minik sürprizler yaparak Ayperi'yle iletişim kurmaya çalışan Kaan, beklediği karşılığı Ayperi'den de alabilecek mi?

Lalin ve Oğuz çiftinin koşturmalı hayatı, yerini yavaş yavaş romantizme bırakmaya başlar. Oğuz, Lalin'e karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Hatta cesur bir sözle bunu Lalin'e söyler. Oğuz, Lalin'i öperek onunla uzun mutlu bir hayata devam edecek mi?