Gündem Ver Elini Aşk dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ver Elini Aşk dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

14.09.2017 - 09:47 | Son Güncellenme:

Ver Elini Aşk dizisi dün akşam 2. bölümüyle izlendi. Kanal D'nin yeni dizisi Ver Elini Aşk'ta dedesinin gazabından kurtulmak için Ayperi ile evli olduğunu söyleyen Kaan gitgide çıkmaza girdi. Perşembe akşamları ekrana gelen Ver Elini Aşk'ın 3. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ver Elini Aşk dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Kaan’ın bir bebeği olduğunu öğrenen ve soluğu torununun evinde alan Emin Ağa’ya karşı Kaan boş durmaz ve hayatlarını etkileyecek olan Ayperi ile evliyiz yalanını söyler. Su bebek karşısında yelkenleri suya indiren Emin Ağa’nın, Kaan ve Ayperi’ye karşı şüpheleri vardır.

Haberin Devamı

VER ELİNİ AŞK 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ayaküstü onlarca yalan söylemeye alışık olan Kaan’ın patronu olan Fulya’ya söylediği yalan ise, döner dolaşır başına öyle büyük bir iş açar ki, Kaan ile dedesi restleşir. Bu restleşme Ayperi, Kaan ve Emin Ağa’yı farklı yollara sürükler.

Kaan ve Ayperi, Emin Ağa'nın Antep'e dönmesine kadar karı koca olarak yaşayacaklarına dair birbirlerine söz verdiler!

Kaan, dedesi Emin Ağa'nın sürpriz baskınında Ayperi'nin karısı olduğu yalanını söylemişti. Ayperi ve Emin Ağa bu açıklama karşısında şok olurlar. Kaan, söylediği yalanı devam ettirebilmek için Ayperi'de ikna etmeye çalışır. Ayperi'nin vicdanını hedef alır ve Su üzerinden eş rolünü ona kabul ettirir. Kaan'ın bir şartı vardır: Emin Ağa memlekete dönene kadar bu oyun sürdürülecektir.

Haberin Devamı

Emin Ağa, Su'yu çok sevmiştir ve zamanının çoğunu onunla geçirmektedir. Kaan bu durumdan hoşnuttur. Dedesinin kızgınlığını unutturan Su, Kaan'a bir nebze de olsun nefes aldırmıştır.

VER ELİNİ AŞK 2. BÖLÜM FRAGMAN 1