Siyaset Ver Gülen’i al telefonu

Ver Gülen’i al telefonu

25.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’ye Irak, Suriye ve FETÖ konularında sert eleştiriler yöneltti. ABD’nin tutuklanan bir konsolosluk çalışanının telefonunu nota eşliğinde Türkiye’den istediğini hatırlatan Bahçeli, “O zaman verin hain Gülen’i alın telefonunuzu. Kontörünüz biterse milletvekili maaşımdan fedakarlık yaparak en kısa sürede size göndereceğim” diye konuştu.

Ver Gülen’i al telefonu

Bahçeli, dün MHP grup toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

TABANA KUVVET KAÇTILAR: Kerkük’e yuvalanmaya, Türkmeneli’ne konuşlanmaya çalışan hainler arkalarına bakmadan kaçmışlardır. 15 Ekim’de kanlarının son damlasına kadar savaşmaktan, Kerkük’ün Kudüsleri olduğunu söylemekten adeta nefesleri kesilen peşmerge fitnesi, ne olmuştur da tabana kuvvet kaçmayı seçmiştir? Çığlık çığlığa, bağıra çağıra kaçarken üzerlerindeki sözde resmi üniformaları bile çıkarıp atmışlar, ciğersizliklerini afişe ve ilan etmişlerdir. Hani bir ara, fistan giymiş hainler ülkemizde sokaklara çıkıyor, zoru görünce tabana kuvvet çil yavrusu gibi dağılıyorlardı ya, bunların emmi çocukları da aynısını Kerkük ve mücavir bölgelerinde tekrarlamışlardır.

HAŞDİ ŞABİ’YE GÖREV VERİLMESİN: İlk etapta, Kerkük’te güvenliği Irak ordusu ve federal polis sağlamalıdır. Haşdi Şabi’nin güvenlik konusunda görev üstlenmemesi büyük bir önemdedir. Kerkük’ün idari ve siyasi statüsünün belirlenmesi için Irak Merkezi yönetiminin öncülüğünde bir diyalog-görüşme-müzakere süreci başlatılmalıdır. Bu süreçte, Irak Türkmenlerinin masada olması zarurettir. Kerkük hiçbir vilayete bağlı olmayan özel bir statüye kavuşturulmalıdır.

Haberin Devamı

SÜR MERKEBİ KANDİL’E: Rakka’ya ön kapıdan sokulan IŞİD, arka kapıdan, PKK’nın mihmandarlığıyla adeta elini kolunu sallayarak çıkıp gitti. Sonuçta, Rakka PYD-YPG’nin denetim ve kontrolüne girmiş oldu. Ardından, bebek katilinin poster ve fotoğrafları düzenlenen uydurma, sefil ve rezil kutlamalarla meydanlara asıldı, terörizm ABD müşahitliğinde gövde gösterisi yaptı. Rakka danışıklı dövüş halinde, bir terör örgütünden alınıp diğerine teslim edilmiştir. Bu bir kepazelik, seviyesiz bir skandaldır. ABD Büyükelçiliği tepkiler üzerine diyor ki, ‘Öcalan, saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir.’ Yazıklar olsun, geçti Bor’un pazarı, sürün merkebinizi Kandil’e. ABD Başkanı Trump’ın IQ testine girmesini tavsiye ettiği Dışişleri Bakanı ise YPG’yi tebrik etmiş, gerçek niyet ve aklının dibini göstermiştir.

KONTÖRÜ BEN GÖNDERİRİM: ABD’nin tutuklanan İstanbul Başkonsolosluğu’nda görevli irtibat görevlisine ait cep telefonu yeni bir kriz çıkarmıştır. ABD bu cep telefonun ve sim kartının iadesini bir nota eşliğinde Türkiye’den istemiştir. Pensilvanya’daki hoca görünümlü teröristbaşını iadeye yanaşmayan ABD, telefon isteyerek şaka mı yapmış, yoksa kafa mı bulmuştur? Madem telefon bu kadar değerlidir, o zaman verin hain Gülen’i alın telefonunuzu, üstelik tepe tepe kullanın, sabahlara kadar IŞİD’den FETÖ’ye, PKK’dan YPG’ye kadar önünüze gelen terör örgütüyle konuşun, anlaşın, uzlaşın, özlem giderin. Kontörünüz biterse milletvekili maaşımdan fedakârlık yaparak, kişisel harcamalarımdan kısarak, söz veriyorum ben size göndereceğim. ABD kararını vermelidir; dost muyuz, düşman mı?

Haberin Devamı