Ekonomi Vestel'e altın ve bronz Effie ödülü

Vestel'e altın ve bronz Effie ödülü

10.05.2018 - 17:40 | Son Güncellenme:

Vestel, Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması 2018'den sürdürülebilir başarı kategorisinde altın Effie, dayanıklı eşya/küçük ev aletleri kategorisinde bronz Effie ile döndü.

Vestele altın ve bronz Effie ödülü

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vestel, pazarlama ve iletişim alanında dünyanın en zorlu ve itibarlı yarışması Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda sürdürülebilir başarı kategorisinde altın, dayanıklı eşya/küçük ev aletleri kategorisinde bronz Effie kazandı.

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide Inc. iş birliğiyle düzenlediği yarışmada Vestel, reklamcılar, reklamverenler, pazar araştırmacıları, medya temsilcileri, iletişim ve işletme fakültelerinden öğretim görevlileri ve halkla ilişkiler uzmanlarından oluşan 17 kişilik jüri tarafından ödüle layık bulundu.

Yarışmanın en prestijli ödülü olan sürdürülebilir başarı kategorisinde, dayanıklı tüketim malları için yürüttüğü "Gururla Yerli" kampanyasıyla altın Effie’ye layık görülen Vestel, dayanıklı eşya/küçük ev aletleri kategorisinde ise Mix&Go için hazırlanan "Küçük Ev Aletlerinden Büyük Gıybet" kampanyasıyla bronz Effie kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, şunları kaydetti:

"Yarışmanın en önem verilen, en prestijli ve kazanılması en zor ödülü olan sürdürülebilir başarı ödülü, en az 3 yıl sürdürülebilir olarak araştırma ve satış yolları ile etkisini kanıtlayabilen şirketlere veriliyor. Biz de Vestel olarak iletişimde sürekliliğin öneminin farkındayız. Bu zor kategoride altın Effie’yi dayanıklı tüketim malları için hazırladığımız ve 3 yıldır büyük emek harcayarak sürdürdüğümüz 'Gururla Yerli' kampanyamızla kazandık. Ayrıca küçük ev aletleri kategorisinde Mix&Go kampanyamız da bronz Effie aldı. Vestel olarak üretimde gösterdiğimiz hassasiyeti, tüketiciye seslenirken de sürdürüyor; tonumuzun direkt, dikkat çekici ve eğlenceli olmasına özen gösteriyoruz. Böylece hem kreatif iletişim hem de pazardaki başarıları ödüllendiren en prestijli ödül programlarından biri olan Effie'den ödüllerle dönüyoruz. Gururluyuz. Tüm ekip arkadaşlarıma emek ve yaratıcı fikirleri için teşekkür ediyorum."