Osmaniye Veteriner Hekim Ve Sağlık Teknisyenleri Hayvan Sağlığı İçin Buluştu

Veteriner Hekim Ve Sağlık Teknisyenleri Hayvan Sağlığı İçin Buluştu

03.12.2016 - 10:47 | Son Güncellenme:

.

Veteriner Hekim Ve Sağlık Teknisyenleri Hayvan Sağlığı İçin Buluştu

Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Veteriner Hekim ve Veteriner Sağlık Teknisyenlerine yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.
İl ve İlçe Müdürlüklerinde görevli veteriner hekim ve veteriner sağlık teknisyenlerine yönelik yapılan toplantıda uygulamalar ve mevzuatla hakkında bilgiler verildiği bildirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Osmaniye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, il ve ilçe Müdürlüklerinde görev yapan hayvan sağlığı personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bundan sonra yapacakları çalışmalarında personellere başarılar diledi.
Daha sonra Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Zeynel Karahan, 2016 yılını değerlendirerek 2017 yılında yapılacak çalışmalarda uygulamalar, yönetmelikler ve mevzuatlar hakkında bilgi verdi. Karahan, 2016 yılının tüm çalışmalar açısından verimli geçtiğini ve tüm hayvan sağlığı personeline bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.
Ayrıca İl Müdürlüğü personelleri tarafından Haybis, AKS ve USKS Sistemleri Hakkında bilgi verilerek İlçe Müdürlüklerinin 2016 yılındaki faaliyetlerini aktardıkları toplantı karşılıklı görüş alış verişi şeklinde devam etti.