Stil Vipdükkan.com’da Her Zaman, Her Üründe Kargo Bedava!

Vipdükkan.com’da Her Zaman, Her Üründe Kargo Bedava!

14.11.2012 - 15:24 | Son Güncellenme:

Vipdükkan.com Private shopping sektöründe artık, her gün, her saat, her üründe “Kargo Bedava” uygulamasına geçerek büyük bir yeniliğe imza atıyor.

Vipdükkan.com’da  Her Zaman, Her Üründe Kargo Bedava

Bu uygulama sayesinde Vipdükkan’dan alınan ürünler için artık kargo ödenmeyecek.

24 Ağustos 2010 tarihinden bu yana dünya markalarını %90’a varan indirimlerle üyelerinin beğenisine sunan Vipdükkan; alışverişlerinizi kapınıza kadar hiçbir ücret talep etmeden teslim etme dönemini başlatıyor.

“Dükkan Sizin” sloganına “Kargo Bizim”i de ekleyen Vipdükkan’dan alışveriş yapanlar artık sadece satın aldıkları ürünün tutarını ödüyorlar ve ürünlerini en güvenli, en hızlı şekilde kargo ücreti ödemeden teslim alıyorlar.

Satın aldığınız ürünler için kargo ücreti ödeme dönemi Vipdükkan sayesinde tarihe karışıyor. Sürekli ilklere ve yeniliklere imza atan Vipdükkan, “Kargo Bizim” uygulamasıyla özel alışveriş kulüpleri arasında bir ilke imza atarak önemli bir fark yaratıyor.

Bu uygulama sayesinde farklı kampanyalardan, birden çok kargo ödememek adına vazgeçme dönemi de tarihe karışıyor. Artık dilediğiniz kampanyadan dilediğiniz ürünü “az” kargo ödeyerek değil “hiç” kargo ödemeden alabileceksiniz.

Türkiye’deki özel alışveriş sisteminde yeni bir dönemi sürekli “Kargo Bedava” uygulamasıyla başlatan Vipdükkan üyelerinin hem ihtiyaçlarına, hem de cebine hitap etmeye devam ediyor.

Yazarlar