Teknoloji Vipdükkan'dan hediye kazananlar belli oldu!

Vipdükkan'dan hediye kazananlar belli oldu!

14.12.2010 - 11:56 | Son Güncellenme:

İşte Vipdükkan'dan muhteşem hediyeler kazanan beş talihli isim:

Vipdükkandan hediye kazananlar belli oldu

Doğru cevap: Hollanda

Haberin Devamı

İşte Vipdükkan'dan kazanacağınız hediyeler:

Hatice Gökçe - 500. doğru yanıt veren kişi: Quantum marka kol saati kazandı. (Lütfen size gelen e-postayı cevaplayınız.)

Melek Demir - 800. doğru yanıt veren kişi : Michael Kors marka güneş gözlüğü kazandı. (Lütfen size gelen e-postayı cevaplayınız.)

Ayten Zaybak- 1000. doğru yanıt veren kişi: Else Silver marka takı seti kazandı.(Lütfen size gelen e-postayı cevaplayınız.)

İsmail Değer Ürgüp 1500. doğru yanıt veren kişi: Else Silver marka yüzük kazandı..(Lütfen size gelen e-postayı cevaplayınız.)

Alp Aytunç Demir 2000. doğru yanıt veren kişi : Else Silver marka kolye kazandı.(Lütfen size gelen e-postayı cevaplayınız.)


YENİ YIL HEDİYENİZ VİPDÜKKAN’DA

Giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe kadar seçkin ürünleri yüzde 80’e varan indirimlerle sunan Vipdükkan, yılbaşı hediyeleriniz için kurtarıcınız olacak.

Vipdükkandan hediye kazananlar belli oldu

Haberin Devamı

Türkiye'deki en geniş ürün ağı ve en seçkin üye profiline sahip kapalı devre alışveriş sistemi olan Vipdükkan, birbirinden ünlü yerli ve yabancı markaları tüketicileriyle buluşturuyor. Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminde cazip fiyatlarla hazırlanan özel kampanyaların sınırlı sayıda ve günde satışa sunulması Vipdükkan’daki alışverişi heyecanlı hale getiriyor.

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle hediye almaya vakti olmayanlar ve şehrin trafiği içinde bunalıp park sorunu yaşamak istemeyenlerin imdadına yetişen Vipdükkan, seçkin markaların anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyor ve sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor. İnternet üzerinden yapılan alış verişlerde satın aldığınız ürün 100 TL. üzeri ürün ise ücretsiz olarak en güvenilir şekilde adresinize teslim ediliyor. Sınırlı sürede ve sayıda, yüzde 80’e varan indirimlerle satışa sunulan ürünleri, en güvenilir ve en hızlı şekilde alarak hem yılbaşı hediyenizi seçebilir, hem de bu özel ürünlerin sahibi olabilirsiniz.

İnternet üzerinden ücret ödenmeden davet sistemiyle üye olunan özel alışveriş kulübü Vipdükkan; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor. Yeni kampanyalar ve avantajların üyelerine e-bültenlerle duyurulduğu Vipdükkan’da alışveriş yapanları romantik Paris tatilinden, Etiler Harvard Cafe’de şık bir akşam yemeğine kadar çeşitli sürprizler de bekliyor…

Haberin Devamı

www.vipdukkan.com’a ücretsiz üyelik için tıklayınız!

YARIŞMA KURALLARI

Yukarıda açıklanan hediyeleri kazanabilmeniz için sorumuza doğru cevap veren 500. 800. 1000. 1500. ve 2000. kişiler olmanız. gerekmektedir.

-Kazanan yarışmacıların isimleri 21 Aralık 2010 günü açıklanacak ve e-posta ile bilgilendirileceklerdir.

-Yarışmaya bir kişi sadece bir kez katılıp hediye kazanabilir.

-Kazanan yarışmacı kendisine gönderilen e-postaya 48 saat içinde cevap vermediği takdirde, hediye bir sonraki yarışmacıya verilir.