Ankara Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir'den Kısa Kısa

16.08.2017 - 14:09 | Son Güncellenme:

.

Viranşehirden Kısa Kısa

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir Müftülüğünce istişare toplantısı düzenlendi.

Haberin Devamı

Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaz Kur'an kurslarında yapılan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Kaymakam Ömer Çimşit, yaz ayı boyunca ilçe genelinde açılan yaz Kur'an kurslarından çocukların faydalandıklarını belirterek, ilçe müftülüğünün gereken gayreti gösterdiğini söyledi.

Toplantının ardından yaz Kuran kurslarından yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaymakam Çimşit, bazı müftülük personellerini Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

- Viranşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Viranşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafında hibe edilen çöp sıkıştırma aracı ve yeni alınan asfalt distribütörüyle araç filosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen törene Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, encümen üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Çimşit, yaptığı konuşmada Devlet Malzeme Ofisi'nden alınan distribütörünün 355 bin liraya mal olduğunu belirterek "Belediyemizin öz kaynaklarından almış olduğumuz bir araçtır. Aracın toplam maliyeti 355 bin lira. 14 ton yük kapasiteli olan aracımız, çok yönlü araç olup bu aracın ilçemize ve belediyemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.