Ekonomi Visa 50 bin Euro’luk yarışa start verdi...

Visa 50 bin Euro’luk yarışa start verdi...

28.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl Avrupa’da ilk kez düzenlenecek olan “Visa Everywhere” yarışması, start-up’ları, yerel toplum ve seyahat deneyimleri alanlarında yenilikçi fikirlerini sunmaya davet ediyor.

Visa 50 bin Euro’luk yarışa start verdi...

Türkiye’nin de aralarında olduğu 19 Avrupa ülkesinden start-up’ları ve fintech şirketlerini, “Visa Everywhere” yarışmasına katılmaya çağırıyor. Visa’dan yapılan açıklamaya göre yarışma, yerel toplum, şehirlerarası seyahat ve uluslararası seyahat olmak üzere 3 ana başlıkta düzenleniyor. Yarışmaya başvuran adaylar Visa ile birlikte veya Visa’nın işbirliği yaptığı finansal kuruluşlar aracılığıyla geliştirecekleri projeyi desteklemeye yönelik 50 bin Euro ödül kazanma şansına sahip olacak.
Adaylar projeleriyle Everywhere Initiative web sitesi üzerinden yarışmaya başvurabilecek. Visa Europe Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel “Ödemeler ekosistemindeki tüm oyuncularla birlikte ürün tasarlayacağımız ve üreteceğimiz bir döneme giriyoruz. “Visa Everywhere” bu anlayışla geliştirilen ve inovasyonu hayata katmayı hedefleyen bir yarışma. Türkiye yeniliklere ve inovasyona açık bir ülke. Dolayısıyla Türkiye’nin bu yarışmanın bir parçası olması bizim için büyük önem taşıyor. Türkiye’den çıkacak fikirlerin gücüne inanıyorum” şeklinde konuştu.