Çayın, kahvenin yanına gidecek enfes vişneli cheesecake tarifi..

Vişneli cheesecake malzemeleri

2 paket bisküvi 
2 yemek kaşığı tereyağı 
yarım kilo labne peyniri
1 paket krema (150-200 gram kadar)
1 su bardağı toz şeker
3 tane yumurta 
2 yemek kaşığı un 
1 yemek kaşığı nişasta

Üzeri için;
vişne (tercihen dondurulmuş) 
1 paketpaket meyve sosu


Vişneli cheesecake yapılışı 

Tereayağını tavada eritin ve üzerine bisküvilerin üzerine ilave edip rondodan geçirin. 

Kelepçeli kaba rondodon geçirilmiş bisküvileri dökün ve üzerine iyice bastırın 

Bir kaba krema, toz şeker, labne peynir ve yumurtaları koyup karıştırın. 

Üzerine un ve nişasta ekleyip karıştırmaya devam edin. 

Sonradan karışımı bisküvilerin üzerine dökün. 

Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 35-40 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. 

Üzeri için; tencereye meyveli sosu ve vişneleri koyun ve pişirin. 

Cheesecake soğuduktan sonra hazırladığınız sosu döküp servis edebilirsiniz.