Vitrin 100 milyonluk paket

100 milyonluk paket

04.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

100 milyonluk paket

100 milyonluk paket


VİTRİN CADISI


       Gelen okur mektuplarından anladığım kadarıyla durum maddi. Çok geziyor az kazanıyor ve şık olma gibi bir kaygıyı da beraberinde taşıyorsunuz.
       Sizi çok iyi anlıyorum zaten bugün anlaşlıyım melek gibiyim hatta öyleyim.
       Dün bizim bayramımızdı Cadılar Bayramı. Bu yazıyı bu güzel bayramın ertesi sabahı yazıyorum. Gece boyu bitkilerimi kaynattım, tuzlarımı kavurdum. Yeraltı dünyasıyla bir güzel hesaplaştım.
       Gelecek bayrama kadar tüm iyi ruhları evime çağırdım ceplerime doldurdum, koltuklarımın arasına sıkıştırdım.
       Size de bir çare buldum. Bugünkü 100 milyon liralık paket. Bu paketin içinde birkaç nesne var. Gardrobunuza katkısı olur eminim.
       Yüz milyona temin edebileceğiniz bu nesneler sayesinde göreceksiniz epey kuş vurmuş ve elit güzel bir line! yakalamış olacaksınız.
       Adresler parantezlerde işte 1’inci paket;
       1. Siyah üst triko. Yakası V gibi artı bir de üç düğümesi var. Tam 28 milyona Mango’da. Mango’da zaten yok yok. Ancak buradaki herşey herkeste var. Bu triko sayesinde Mango’dan giyindiğinizi kimse anlayamayacak.
       Çünkü çok şık ve gerçekten seçkin bir çizgisi var. Ayrıca Mango’nun outletinden krem rengi yünlü pantolon ceket takım da alabilirsiniz aşağı yukarı bu fiyata.
       2. Bir fıstık yeşili ince kendinden kemerli pantolon. 22 milyona Mendi’den.
       ( Bahariye Cad. Nail Bey Sokak, No6/1 Kadıköy /İst.) Bu Mendi Mango’ya rakip. Mendi’den bir Kadıköy’de bir de İngiltere’de var başka da bir yerde yok. Etekler, toplar, pantolonlar uygun fiyatlara Mango’dan sıkılanlara tavsiye edilir.
       3. Siyah ortadan dikişli dolgu topuk bot, Derimod’dan 54 milyon lira.
       4. İpekyol Twist’ten önden yırtmaçlı düşük belli jorjet etek. 35 milyon lira. Ne yazık ki bu eteğin 36 bedeni yok.
       Doğuştan 38 olan bu eteğin tasarımcılarından dileğim 36’sını da üretmeleri bir de güzel vitrine koymaları. Bot yerine bu eteği alıp kalan parayla 5’inci maddeyi alabilirsiniz.
       5. Continet Outlet’ten turuncu kazak. 18 milyon lira. Nadir yakmayan tiftik kazaklardan.
       Mağazada daha bir sürü çeşit yakmayan tiftik kazak var. Bilirim tiftik kazaklar çok kaşındırır bu mağazadakiler kaşındırmayan cinsten.
       (Bahariye Caddesi Alaca’nın yanı Kadıköy/İstanbul)
       Haftaya 150 milyon liralık paket tarafımdan sizlere sunulacaktır.