Vitrin A'dan Z'ye internetteyiz

A'dan Z'ye internetteyiz

30.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

A'dan Z'ye internetteyiz

Adan Zye internetteyiz
Yasin Kesen Dünya üzerindeki en yaygın ve en çaplı bilgi kaynağı haline gelen internet sayesinde günlük, haftalık ya da aylık sosyal yaşam ajandanızı düzenlemek çok kolay... Müziği hissedebilirsiniz
JBL Harmony Personal müzik seti, ses kalitesinde rakip tanımıyor. Üzerinde CD player ve radyosu da bulunan müzik seti, kişisel mekanlar için tasarlanmış. Kullanıcısını da ses kalitesinde maksimum derecede tatmin ediyor. Mini ekranında saat ve alarm gibi ayrıntı özellikleri de var. Radyosu 16 kanalı hafızaya alabiliyor. JBL'nin ses kalitesi üzerine oldukça düşünen firma, woofer ve diğer ses teknolojilerinin hepsini bu müzik setinde toplamış. Tabii ki amaç daha fazla müşteri memnuniyeti. Fiyatı 450 dolar olan bu ürünü şimdi www.amazon.com fırsatıyla 300 dolardan satın alabilirsiniz.

Her şeyi düşünmeye devam
Steam Generator, Tefal'in yeni geliştirdiği ütünün adı. Adından da anlaşılacağı gibi adeta bir buhar makinesi. Buharın ütü işini kolaylaştırdığı muhakkak. Steam Generator ile ütü yapmak vakit kaybına son verecek. Ütü ve altındaki ek bölümünden oluşan set, bir buhar nakil hortumu ile birbirine bağlı. Bildiğimiz ütüler gibi buhar, ütünün içinde hazırlanmıyor. Alt bölümde hazırlanıp hortum kanalıyla ütünüze ulaşıyor. Sanayi tipi ütüler gibi bir sistematik ev ütülerine uyarlanmış diğer bir deyişle. Tefal ütünün tabanının ütü yapmaya ne kadar elverişli olduğunu zaten anlatmamıza gerek yok. Alt bölümde büyükçe bir de su tankı var. Ütünün suyunu sürekli yenilemek gibi bir zahmete de katlanmıyorsunuz. Buhar ayarını da dilediğiniz gibi yapabiliyorsunuz. Aksesuvarları ile birlikte 2 farklı modeli piyasaya sunulan yeni Tefal'ler 120 ve 180 sterlin fiyatla satılıyor. Ayrıntılı bilgi ve sipariş için www.tefal.co.uk adresine uğrayabilirsiniz.

Sınırsız konser hizmeti
Elektronik eşya devlerinden Samsung, MP3 severler için YP - E32 model MP3 player'ı piyasaya sundu. İnternetten bilgisayarınıza yüklediğiniz MP3 müzik parçalarını 32 MB hafızası olan bu player'a paralel port girişi üzerinden nakledebiliyorsunuz. Parçaları istediğiniz sıraya dizip istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz. Dilerseniz kendi sesinizi de kaydedebiliyorsunuz. Ürün dijital stereo ses kalitesini aynen korumasının yanında 72 gr. ağırlığında olduğu içinde her yere taşınabilecek nitelikte. 2 tane kalem pil ile 10 saatten daha fazla süre çalışıyor. Altın sarısı ve gümüş renkte olmak üzere 2 farklı renk modeli ile MP3 tutkunlarının beğenisine sunulan Samsung MP3 player ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.samsung.com veya www.yepp.co.kr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Ajanda ajanda söyle bana!
Superonline'ın içerik ortağı olduğu www.AdanZye.com akılınıza gelen her konuda ihtiyacınız olan rehber bilgilere ulaşmanın en kolay ve rahat adresi. Ulu önder Atatürk ile ilgili web sitelerine bu rehberin Atatürk bölümünden ulaşabiliyorsunuz. Site alışveriş konusunda da geniş bir veritabanına sahip. Hem alışveriş merkezleri ve mağazaların adres ve telefonlarını hem de Türkiye'de sanal alışveriş hizmeti veren web adreslerini buradan öğrenebiliyorsunuz. Araba bölümü araba tutkunları için geniş bir içerik sunuyor. Araba web sitelerine linklerden Türkiye'de bulunan araba modellerine kadar her şey kategorize edilmiş durumda. İnternette arama yapacağınız zaman bütün arama adreslerini birer birer dolaşmanıza da artık gerek kalmıyor çünkü arama bölümü kolaylığı ile isterseniz tüm arama motorlarında, isterseniz sadece Türkiye'dekilerde istediğiniz bilgiyi AdanZye.com sizin için arıyor. Kültür bölümünde büyük şehirlerdeki bütün sinema, tiyatro ve kültür sanat merkezlerinin detaylı bilgilerini bulmanız mümkün. Spordan ulaşıma, eğitimden hava durumuna, kalite rehberinden çevre bilgilerine kadar her türlü bilgi için bir rehber niteliğindeki AdanZye.com sürekli ihtiyaç duyacağınız bir rehber.

Sanal alışveriş adresleri
  • http://www.bestbuy.com
  • http://www.Chipshot.com
  • http://www.Globile.com
  • http://www.Looksmart.com
  • http://www.Entertainment.com
  • http://www.Electromarket.com
  • http://www.yesilbursa.com
  • http://www.lingerie.com
  • http://www.suncityinc.com
  • http://www.beautyscene.com
  • http://www.beyond.com
  • http://www.eTour.com
  • http://xoom.freeshop.com
  • http://shop.superonline.com/yky
  • http://www.coachlightcandle.com
  • http://www.handmadeparadise.com
  • http://www.levenger.com


    yasinkesen@birikim.net