Vitrin Alışverişi kolaylaştıran kartlar

Alışverişi kolaylaştıran kartlar

29.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alışverişi kolaylaştıran kartlar

Alışverişi kolaylaştıran kartlar


Kartları tanıyın, hayatınız kolaylaşsın. Artık mağazaların çıkardıkları özel kredi kartları, puan toplama sistemine dayanan kartlar ve kulüp kartları sayesinde ünlü mağazalardan alışveriş yapmak çok ekonomik


       Hayatımıza ekonomik anlamda kolaylık getiren kredi kartlarını özellikle son zamanlarda cüzdanımızdan çıkaramıyoruz. Yanında nakit para taşımayan birçok insanın tercihi olan kredi kartları hızlı bir gelişme içerisinde. Artık bankaların sağladığı kredi kartlarının yanında tekstil firmalarından kozmetiğe, seramikten ayakkabı mağazalarına kadar ünlü markalar da kendi bünyelerinde geçerli olan özel kredi kartları çıkarıyorlar. Bazı firmalar sadece İstanbul ya da belli mağazalarında geçerli olan kredi kartları da çıkarıyorlar. Özel kredi kartlarınının birçoğunda peşinat ve vade farkı olmadan sekiz aya varan taksit imkanları tanıyorlar. Kimi mağazalar da özel kredi kartı sahibi olan müşterilerine özel günlerde ve müşterilerin doğum günlerinde hediye ve indirim olanakları sağlıyorlar. Birçok mağazada indirim dönemlerinde de taksi imkanı geçerli oluyor. Mağazaların özel kredi kartları yanında yine sadece kendi mağazalarında geçerli olan puan sistemine dayanan kartlar da son günlerde dikkat çekiyor. Yaptığınız alışverişlerde size verilen puanları biriktirerek belli bir puana ulaştığınızda size o puan karşılığı istediğiniz ürünü seçme şansı veriliyor.

DKNY Jeans Kredi Kartı

       İstanbuldaki DKNY mağazalarında geçerli olan DKNY Jeans kredi kartı çeşitli ödeme seçenekleri sunuyor. Nakit ödemelerde yüzde 5 indirim olanağı sağlayan kredi kartı ayrıca vade farkı ödemeden her ayın birinci ve 30'uncu günleri arasında yaptığınız alışveriş tutarını Türk Lirası olarak bir sonraki ayın 15'inci gününde, dolar bazında bir sonraki aydan başlamak üzere 3 ayda 3 eşit taksitte ödeme kolaylığı da sağlıyor. DKNY Jeans kartına sahip olabilmeniz için DKNY Jeans mağazalarından alacağınız kredi kartı formunu doldurmanız yeterli.
      

Sevil Kart

       Sevil Parfümeri Kentbank işbirliğiyle gerçekleştirilen ve 1 Temmuzdan itibaren müşterilere sunulan The World of Beauty isimli Sevil kredi kartı 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında vade farksız sekiz eşit taksit ya da VİP indirimi uyguluyor. Ayrıca her ay promosyonlar ve değişik hediyeler kazanma şansı sağlayan The World of Beauty kartı ödemeleri Sevil Parfümeri mağazaları veya Kentbank şubelerinden yapılıyor.

İnci Kart

       Bir kulüp kartı niteliğindeki İnci Kart nakit alışverişlerde yüzde 10 indirim sağlıyor. Müşterilerin kredi kartına üç taksit imkan sağlayan İnci Kart ayrıca kredi kartlı alışverişlerde yüzde beş indirim olanağı tanıyor. Sıfır faizli bu kulüp kartı ayrıca doğum günü, anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde üyelerine hediye çekleri ve yüzde 40'a varan indirimler sağlıyor. İnci mağazalarındaki indirimlerden herkesten önce haberdar edilen İnci Kart üyeleri kendi numaralarına göre ayakkabı bulmaları da kolaylaşıyor.

Paşabahçe Kart

       Tüm Paşabahçe mağazalarında geçerli olan Paşabahçe Kart peşin fiyatına vade farksız dört taksit uygulanıyor. Peşin ödemesiz ve faizsiz olan Paşabahçe kartı Visa Kart olarak da kullanılabiliyor. Yılın belli dönemlerinde kart sahiplerine indirimli ürünler sağlanıyor. Paşabahçe kartına sahip olabilmek için İş Bankası ve Paşabahçe şubelerinden kredi kartı formu doldurmanız ve gelirinizi belgelemeniz yeterli.

İGS Kart

       Bayii ve kendi mağazalarında geçerli olan İGS Kart peşin alışverişlerde yüzde 10 iskonto sağlıyor. İndirim dönemlerinde de geçerli olan bu iskontonun yanı sıra üç eşit taksit imkanı da mevcut. İGS Osmanbey, İGS Galeria, İGS Capitol, İGS Erenköy, İGS Akmerkez, İzmir Metropol ve Bursa Metrepol'de geçerli olan bu karta sahip olabilmek için İGS mağazalarından alacağınız kredi kartı başvuru formuyla birlikte maaş bordrosu ve nüfus cüzdanının fotokopisi gerekiyor.

Polo Garage Card

       Tüm Polo Garage mağazalarında geçerli olan Polo Kart sahiplerine beş taksit imkanı sağlıyor. İndirim dönemlerinde de geçerli olan kredi kartı peşin alışverişlerde yüzde 10 indirim sağlıyor. Ayrıca müşterilere her alışverişte hediye puanı veriliyor. Bu hediye puanlarını belli bir miktara ulaşınca istediğin hediyeyi seçme şansı da veriliyor. Başka kredi kartının geçerli olmadığı Polo mağazalarında Polo kredi kartına faiz ve vade farkı da uygulanmıyor.

Kiğılı Kredi Kartı

       Tüm Kiğılı mağazalarında geçerli olan Kiğılı kartında peşinatsız dört taksit imkanı sağlanıyor. Faiz ve vade farkı uygulanmayan kredi kartı indirim dönemlerinde de taksit imkanı sağlıyor. Kiğılı Kart'ı çıkarabilmek için Kiğılı mağazalarından alacağınız kredi kartı başvuru formunu doldurup herhangi bir Kiğılı mağazasına teslim etmek ve gelir beyanında bulunmak yeterli.

Mavi Kart

       Vade farksız ve hiç peşinsiz üç eşit taksitte ödeme imkanı sunan Mavi Kart nakit ödemelerde yüzde beş indirim imkanı sağlıyor. Ayrıca Mavi Puan toplayarak sezon boyunca indirimli alışverişlerden yararlanma imkanı da var. Öğrencilere özel kart uygulaması da yapan Mavi Jeans nakit alışverişlerde yüzde 10 üç taksitli alışverişlerde yüzde beş vade farksız indirim imkanı sağlıyor. MaviCard'ını en yüksek limitle kullanan müşterilerine doğum günlerinde özel tasarımlı 'mug'lar hediye ediliyor. Ayrıca Mavi Kart sahiplerinden ödeme gecikme bedeli de alınmıyor.

TopCard

       Bir kredi kartı ya da taksit kart konseptinde olmayan Topcard daha çok puan toplamaya dayalı bir kart. Alışverişler karşılığı toplanan minimum dört bin puan üzerindeki her bin puana karşılık 2 milyon 500 bin liralık alışveriş çeki kazanılıyor.

Zeki Triko FashionCard

       Zeki Triko, Pamukbank ve Visa işbirliğiyle hazırlanan Zeki Triko FashionCard dünyanın her yerinde geçerli. Sahiplerine üç taksit imkanı sağlayan FashionCard'la yapacağınız alışverişlere de ayrıca puan kazanarak süpriz armağanlar kazanma şansınız var.

LWC ve LC Waikiki Kredi Kartı

       Türkiye'deki tüm LWC VE LC Waikiki mağazalarında geçerli olan kart Temmuz ayından itibaren müşterilerine altı taksit imkanı sağlıyor. LWC ve LC Waikiki kredi kartı ile yapılan alışverişlerde peşinat ya da vade farkı da alınmıyor. Ayrıca Bonus Card ile peşinatsız vade farksız dört taksitli alışverişlerde yüzde bir Bonus, peşin alışverişlerde yüzde beş Bonus kazanılabiliyor.

Gorbon

       Gorbon'dan Bonus Kart ile yaptığınız alışverişlerde peşin ödemelerde alışveriş tutarının yüzde 10'u taksitli ödemelerde ise yapılan alışveriş tutarının yüzde beşini Bonus olarak kazanıyor. Temmuz ayında Bonus Kart ile yapacağınız alışverişlerde ise peşin fiyatına beş taksit imkanı ve alışveriş tutarının yüzde beşini Bonus olarak kazanma şansı kazanıyor.

Cankart

       Adidas, Bata, Bilik Deri, Clasis, Elle, FBI, Faik Sönmez, Güçlü Optik, Infinity, Matraş, Modium, More & More, Panço, Polin, Ravage, Sport & Sport Sporlet, UKİ, Üstüm, Vivid mağazalarında Cankart ile yapacağınız alışverişlerde üç taksit imkanı sağlanıyor. Ayrıca Özel Alptekin Polikliniği'nde yüzde 20 indirim, Colins ve Loft mağazaları ile Marka & Marka alışveriş merkezinde 4 taksit, İstanbul Memorial Hastanesi'nde yüzde 10 , Miltur'da iki veya özel programlara dört taksit, Roman mağazasında üç taksit ve kampanya süresince dört taksit, Snaldero mağazalarında 1 - 12 arasında değişen taksit, Süper Corner'da 3 - 5 taksit, Tüten Turizm'de ise 1 - 12 arası taksit, 3 - 12 ay arası vade farkı imkanı sağlanıyor. Ödemeler EGS Bank, Esbank, İş Bankası, Sümerbank, Toprakbank, Yaşarbank ve Yapı Kredi şubelerine yapılıyor. Taksit ve indirim olanakları adı geçen mağazaların tüm şubelerinde geçerli.

Advantage Card

       Beymen, Vakko, Sisley, Nine West, Network Altınyıldız, Çarşı, Bil's, İpekyol, Hotiç, Smart, Tekin Acar Kozmetik, Park Bravo, Home Store, Toys'R'us, Levi's, Tefal, Damat & Tween, Gilan gibi birçok ünlü marka, otel ve restoranda geçerli olan Advantage Card sahiplerine vade farksız üç taksitte ödeme imkanı sağlıyor. Müşteriler nakit veya tek taksitli ödemelerde alışveriş tutarının belli bir kısmı Advantage ödül çeki olarak biriktirerek istediği hediyeye sahip olabiliyor.

YKM Bonus Card

       YKM mağazalarından Bonus Card ile yaptığınız tüm alışverişlerde peşin fiyatına dört eşit taksit ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajından
       yararlanabiliyorlar. Ayrıca yaptıkları alışverişlerde Bonus puanlarını biriktirerek diledikleri hediyeleri alabiliyorlar.