Vitrin Alışverişten avantajlı çıktım

Alışverişten avantajlı çıktım

25.07.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alışverişten avantajlı çıktım

Alışverişten avantajlı çıktım
25 Temmuz 1998
Sibel ARNA Çorlu yakınında açılan Avantaj Factory Outlets ikinci kalite, seri sonu, ihracat fazlası ürünlerin yanı sıra birinci kalite malların da tüketicilere sunulduğu bir alışveriş merkezi. Gezdim, çok memnun kaldım.

Ayın sonuna yaklaştığımız şu günlerde bir moda dergisi hüznü çöküyor gözlerime. Görüp, beğenip alamamanın ızdırabını yaşıyorum. Her sayfayı çevirişimde birbirinden güzel kıyafetler ve kenarlarına küçücük yazılmış kocaman fiyatları beni depresyona sokuyor. Olmuyor, böyle pahalı beğenilerle yaşanmıyor. Ölmek var ay sonunda, alışveriş yok bana bu dünyada.
Her ayın son günlerinde bir şiir gibi ezberleyip, tekrarladığım bu cümleleri okuduğunuzda kendinizi bulduysanız haberiniz olsun siz ve kendim için bir umut kaynağı buldum: Ölmek değil yaşamak, hem de bol bol alışveriş yaparak yaşamak. Nerede mi? Avantaj Factory Outlets'te. Burası ikinci kalite, seri sonu, üretim ve ihracat fazlası ürünlerin ve dahası birinci kalite malların da tüketicilere çok özel imkan ve indirimlerle sunulması için tasarlanmış bir alışveriş ve etkinlik merkezi. Her yaştaki yerli ve yabancı tüketiciye ulaşmayı hedefleyen Avantaj kaliteli markalar - sınırsız hizmet - uygun fiyat bileşenini en etkili biçimde tüketiciye yansıtmak amacında.
Avantaj Factoy Outlets Sport & Sport'tan Levi's'a, Dexter'dan Mudo'ya, Bata'dan Quik Silver'a kadar toplam 32 adet mağazayı, aralarında Burger King'in de yer aldığı restoran ve büfeleri, Prestige sinemalarını bünyesinde bulunduruyor.
Avantaj Factory Outlets Çorlu - Çerkezköy yolu üzerinde, Çorlu'ya yaklaşık 4, E - 6'ya 5, E - 5'e ise 5 km uzaklıkta yer alıyor. Avantaj'ın içerisinde yer alan mağazaları tek tek dolaştım. İnanır mısınız Mudo'dan çok güzel bir elbiseyi 6 milyona aldım. Tabii ki bir elbiseyle kalmadım ve ucuza bulmuşken Dexter'dan da bir çift ayakkabı kaptım. O kadar ucuz ve güzel şeyi birarada görünce moralim çok düzeldi. Türkiye'nin en hızlı gelişen, ayrıca Trakya'nın en gelişmiş sanayi bölgelerinden biri ve merkezi konumundaki Çorlu ve yakın çevresindeki tüketiciye ve İstanbul - Tekirdağ arasındaki büyük sayfiye merkezlerindeki yazlıkçılara daha çok hitap eden Avantaj'a yalnızca sağladığı avantajlardan dolayı İstanbul'dan da müşteri geliyor. Toplam alanı 30.100 metrekare olan Avantaj Factory Outlets 12.200 metrekare kapalı alana ve 550 araçlık otopark kapasitesine sahip. Avantaj gelişen Çorlu'ya ayak uyduracak modernlikte kurulmuş. Bu yıl charter seferlerine açılması planlanan havaalanının Çorlu çevresine canlılık kazandırması bekleniyor. İkinci sırada ise Tekirdağ - Marmara Ereğlisi arasında yer alan liman ve doğalgaz santralı projeleri geliyor. Bölgeyi avantajlı bir yerleşim merkezi haline getirecek üçüncü proje ise Çorlu'ya 20 kilometre uzaklıkta, E - 6 karayolu üzerinde toplam 2 milyon metrekare arazi üzerinde uygulanacak: Yaklaşık 100 bin kişinin istihdam edileceği "Trakya Serbest Bölgesi" projesi...
Avantaj'a Trakya'nın meşhur ayçiçeklerini seyrederek ve temiz havasını ciğerlerime depolayarak gelmiş, çok eğlenmiştim. Dönüşümde de Avantaj'dan aldıklarımla yetinmedim. Fotoğrafçı arkadaşımla birlikte tarlalarda güneşe boynu bükük duruşlarıyla bizi tahrik eden sarı ayçiçeklerini yürüttük. Tüm tarla sahiplerinden özür dileriz. O gün gazeteden içeriye bir elimizde ayçiçekleri bir elimizde Avantaj mağazalarının birbirinden güzel paketleriyle döndük. Bizim ekip benimle Çorlu'ya gelmediğine çok pişman oldu. Onlar son pişmanlığı yaşadılar ama sizin için geç değil. Siz de bu dinlendirici ve ucuz alışveriş mutluluğunu yaşamak isterseniz inanın Çorlu çok yakın.