Vitrin Anneciğim, seni ben...

Anneciğim, seni ben...

06.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Anneciğim, seni ben...

Anneciğim, seni ben...


Anneye koku, anneye eşarp, anneye kırışık giderici, anneye takı, anneye CD (Julio Iglesias olsun!)... Anneye kahvaltı hazırlamak... Kısacası, Anneler Günü, anneye masal anlatma günü...


       Minyatür salıncak
       Büyülü Lolita Lempicka’nın bahçesini hatırlatan 5 ml. Minyatür eau de parfum şişesinden oluşan harika salıncak. Altın iplik ile kalpten oluşan harika minyatür salıncak şık parfüm kutusunda sunuluyor. Minyatür eau de parfum ortada hafifçe sallanıyor.
       Hesabınıza uygun şıklık
       Hediyenizi İpekyol’un ilkbahar - yaz 2000 koleksiyonundan seçebilirsiniz. Koleksiyonda annelerinizin severek giyebileceği rengârenk triko bluzlar, içli dışlı triko takımların yanı sıra fular, kemer, çanta ve kolye gibi şık aksesuvarlar da bulabilirsiniz. Üstelik İpekyol’dan alacağınız ürünler, Advantage Card’ınız varsa, peşin fiyatına 4 taksit olanağı da sunuyor.
       Çok sevimli, çok neşeli
       Mickey Mouse, Minni, Buggs Bunny, Tigger, Goofy, Donald Duck, Tweety, Sylvester Ailesi, 101 Dalmaçyalı, Winni The Pooh ve diğerleri... Annelerimiz çocukken hayal dünyasının bu sevimli karakterlerinin pek çoğu yoktu belki, ama şimdi Türkiye’nin ilk çizgi karakter mağazalar zinciri olan Dreamstore’da çizgi film kahramanlarıyla bezenmiş binlerce ürün yer alıyor. Anneler Günü’nde annelerimizin içindeki çocuğu dışarı çıkarabilmesi için belki çizgi karakterli bir gömlek, belki bir tişört, belki bir mutfak önlüğü, belki bir kahve fincanı... Onun yüzünde çocuksu bir gülümseme görebilmek için...
       Leziz bir yemek
       Çırağan’ın 14 Mayıs’ta annelerle randevusu var. Tuğra Restaurant geleneksel Türk mutfağından örneklerle hazırladığı brunch’ı anneler için 11:00 - 15:00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde sunuyor. Her anneye özel kek, Çırağan’ın hediyesi. KDV dahil kişi başı fiyatı 18 milyon 500 bin TL.
       Rezervasyon: 0212 258 33 77 / 7550 ve 7551.
       Özel bir brunch
       Anneniz ile güneşin ve güzel havanın tadını çıkarabileceğiniz güzel bir bahçe, açık büfede birbirinden lezzetli yiyecekler ve keyifli bir atmosfer eşliğinde güzel bir brunch ve özel bir Anneler Günü yaşamak istiyorsanız, size 14 Mayıs Pazar günü 11:00 - 15:00 saatlerinde Xpace’e gitmenizi öneririz. Xpace Festina brunch keyfi, açık büfe her şey dahil, kişi başı 13 milyon TL.
       Tel: 0216 478 04 35
       Özel takı serisi
       Her yıl 5 bin yeni model üreterek kendi sektöründe bir rekora imza atan Goldaş, “Bütün anneler altın kalplidir" sloganıyla Anneler Günü için özel bir takı serisi hazırladı. Anneler Günü için sınırlı sayıda üretilen takılar 4 ayrı konseptle dizayn edildi. Bu özel tasarımları tüm seçkin kuyumcularda bulmak mümkün.
       Çiçeksiz olmaz
       İster doğada kendi halinde, ister dalından koparılmış olsun, duygularımızın ortak ifade aracıdır çiçekler... İçinizden geldiği gibi verdiğiniz çiçeklerin anlamı bir yana, eğer özel bir mesaj taşımasını istiyor, çiçeklere farklı anlamlar yüklüyorsanız, biraz daha seçici ve özenli olmanız gerekir. Çiçeklerin dilinden anlayan bir kuruluş artık size bu konuda istediğiniz hizmeti sunuyor: Orchis Çiçekçilik. Ayrıntılı bilgi için 0212 234 33 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
       Sürprizli kahvaltı
       Four Seasons Hotel’in şefi Ciaran Hickey ve ekibi tarafından hazırlanacak olan zengin büfede Akdeniz mutfağı ile Uzakdoğu mutfağının egzotik lezzetlerinin yanı sıra New York büfesinden baggle, geleneksel yumurta benedict gibi değişik alternatifler de beğeninize sunulacak. Ayrıca deniz mahsulleri ile tatlı büfesinin de tadına doyamayacaksınız. Four Seasons’ın bir de sürprizi var: Ünlü mücevher firması Hilat, bir şanslı anneye çok değerli bir takı armağan edecek. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon numarası 0212 638 82 00.
       Her anne güzeldir, ama...
       Kuşkusuz tüm anneler gibi sizin anneniz de dünya güzeli. Şimdi onun bu güzelliğini Maybelline Kompakt Fondöten 3’ü 1 arada ve Kompakt Pudra ile kalıcı hale getirmesine yardımcı olabilirsiniz. Markanın True Illusion serisinin bu iki ürünü sayesinde annenize bakmaya doyamayacaksınız.
       Fransız şıklığı ona yakışır
       Tüm dünyada 25 yıldır takı modasını yaratan ve yönlendiren ünlü Fransız marka Agatha, Türkiye’deki ilk mağazasını açtı. El yapımı yüzükler, küpeler, bilezikler, kolyeler, tokalar, ikili ve üçlü setler sizin annenize de yakışmaz mı?..
       Onun gülüşü dünyaya bedel
       Givenchy’nin Rouge Miroir serisine ilave ettiği “Laque Miroir" ve “Transparent Miroir" annenizin insanın içini ısıtan gülümsemesine anlam katacak.
       Yılın en şık ayakkabıları
       Derimod birbirinden şık ve değişik modelleri 19 milyondan 39 milyona kadar cazip fiyatlarla annelerin beğenisine sunuyor. Spordan abiyeye, dolgu topuktan ince topuğa birbirinden değişik modeller, annelere kendilerini daha rahat ve güzel hissettirecek.
       Mücevherimsi parfüm
       Anneler Günü için Axis’in herhangi bir ürününden iki adet alanlara birbirinden şık ve modern, günümüzün moda renklerini taşıyan çanta hediye ediliyor.
       Tabanı, transparan, mücevherimsi bilyelerle dekore edilmiş, buzlu cam içerisinde sunulan parfümün fiyatı 26 milyon 500 bin, 19 milyon 500 bin, 23 milyon 500 bin, 8 milyon 500 bin TL.
       Gülümsün, canımsın, annemsin!
       Silk&Cashmere’den, her yaştan anneler için yaklaşık 40 model ve 25 renkte, en küçük bedenden en büyük bedene kadar XS den XXL, saf ipek bluz, saf ipek tişört, saf ipek triko, ipek kaşmir triko ve kaşmirler... Alışveriş yapanlara ipek kaşmir ya da paşmina hediye çıkacaktır.
       Mumlar Vakkorama’dan
       Rengârenk mumlar, yastıklar, bornozlar, terlikler, kalp şeklinde kutular, takılar... Vakkorama’nın Anneler Günü koleksiyonu’nda sevginizi en güzel şekilde ifade edebilecek hediyeyi mutlaka bulacaksınız.